ADVERTENTIE

Kipfilet in yoghurt-kaas zonder te frituren

Heerlijke snelle lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 500 g kipfilet Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 100 g Geraspte kaas van baksteen Toegevoegd aan
  • 1 Witte yoghurt ml Toegevoegd aan
  • 2 Teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • zout Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el paneermeel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We wassen het vlees en snijden het in dunne plakjes, die we zouten en kruiden.

2. Stap

We smeren het bereide vlees in met geperste knoflook (1 teentje). Ik raad aan om het even in de koelkast te laten liggen. (het beste als je het de avond ervoor klaarmaakt en het 's nachts in de koelkast laat rusten).

3. Stap

In een kom mengen we yoghurt en fijn geraspte kaas. We voegen geperste knoflook en eieren toe. We rollen het vlees in dit mengsel en leggen het op een bakplaat met papier. Bestrooi met paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200-220 C voor ongeveer 25 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Kipfilet in yoghurt-kaas zonder te frituren

Heerlijke snelle lunch

30
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We wassen het vlees en snijden het in dunne plakjes, die we zouten en kruiden.

2. Stap

We smeren het bereide vlees in met geperste knoflook (1 teentje). Ik raad aan om het even in de koelkast te laten liggen. (het beste als je het de avond ervoor klaarmaakt en het 's nachts in de koelkast laat rusten).

3. Stap

In een kom mengen we yoghurt en fijn geraspte kaas. We voegen geperste knoflook en eieren toe. We rollen het vlees in dit mengsel en leggen het op een bakplaat met papier. Bestrooi met paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200-220 C voor ongeveer 25 minuten.

Ingrediënten
500 g
kipfilet
3 stukjes
Eieren
100 g
Geraspte kaas van baksteen
1
Witte yoghurt ml
2
Teentjes knoflook
zout
Zwarte peper
2 el
paneermeel