:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/n9AlY6ht2knppZPog5S1/c0341d415c34614a32477a79654c4c.jpeg)
Kipfilet in yoghurt-kaas zonder te frituren
Heerlijke snelle lunch
Ingrediënten
- 500 g kipfilet
- 3 stukjes Eieren
- 100 g Geraspte kaas van baksteen
- 1 Witte yoghurt ml
- 2 Teentjes knoflook
- zout Zwarte peper
- 2 el paneermeel
Laatste folders
Procedure
We wassen het vlees en snijden het in dunne plakjes, die we zouten en kruiden.
We smeren het bereide vlees in met geperste knoflook (1 teentje). Ik raad aan om het even in de koelkast te laten liggen. (het beste als je het de avond ervoor klaarmaakt en het 's nachts in de koelkast laat rusten).
In een kom mengen we yoghurt en fijn geraspte kaas. We voegen geperste knoflook en eieren toe. We rollen het vlees in dit mengsel en leggen het op een bakplaat met papier. Bestrooi met paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200-220 C voor ongeveer 25 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kipfilet in yoghurt-kaas zonder te frituren
Heerlijke snelle lunch
We wassen het vlees en snijden het in dunne plakjes, die we zouten en kruiden.
We smeren het bereide vlees in met geperste knoflook (1 teentje). Ik raad aan om het even in de koelkast te laten liggen. (het beste als je het de avond ervoor klaarmaakt en het 's nachts in de koelkast laat rusten).
In een kom mengen we yoghurt en fijn geraspte kaas. We voegen geperste knoflook en eieren toe. We rollen het vlees in dit mengsel en leggen het op een bakplaat met papier. Bestrooi met paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200-220 C voor ongeveer 25 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?