ADVERTENTIE
Kipfilet in romige Parmezaanse saus

Kipfilet in romige Parmezaanse saus

Eenpanslunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Ingrediënten

  • 500 g Naar de borst Toegevoegd aan
  • 200 g Champignons Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • olie Toegevoegd aan

Saus

  • 1 el boter Toegevoegd aan
  • 2 Knoflookteentjes Toegevoegd aan
  • 1 el gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 mok Waar soep Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • geraspte parmezaan Toegevoegd aan
  • De Handvol Baby spinazie Toegevoegd aan
  • Knoflookpoeder Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We wassen het vlees en snijden het in grovere plakken. We kruiden het, bakken het in een pan aan beide kanten in wat olie. We halen het uit de pan, leggen het op een bord en zetten het opzij.

2. Stap

We wassen de champignons en snijden ze in bredere plakjes. We bakken ze in hetzelfde vet waarin we het vlees hebben bereid. Na een paar minuten halen we ze er ook uit en zetten ze op een andere plaat.

3. Stap

Saus: We voegen nu 1 volle lepel boter toe aan het gebak en laten het smelten op een laag vuurtje. We voegen geperste knoflook toe, roeren een beetje en voegen meel toe om te verdikken.

4. Stap

Voeg de bouillon (ik gebruikte bouillon), room, geraspte Parmezaanse kaas en knoflookkruiden toe. We voegen zout toe, we voegen kruiden toe, we mixen het goed en voegen uiteindelijk baby spinazie toe. Kook nog 1-2 minuten, voeg op het einde de al bereide champignons en vlees toe aan de saus.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Kipfilet in romige Parmezaanse saus

Eenpanslunch

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We wassen het vlees en snijden het in grovere plakken. We kruiden het, bakken het in een pan aan beide kanten in wat olie. We halen het uit de pan, leggen het op een bord en zetten het opzij.

2. Stap

We wassen de champignons en snijden ze in bredere plakjes. We bakken ze in hetzelfde vet waarin we het vlees hebben bereid. Na een paar minuten halen we ze er ook uit en zetten ze op een andere plaat.

3. Stap

Saus: We voegen nu 1 volle lepel boter toe aan het gebak en laten het smelten op een laag vuurtje. We voegen geperste knoflook toe, roeren een beetje en voegen meel toe om te verdikken.

4. Stap

Voeg de bouillon (ik gebruikte bouillon), room, geraspte Parmezaanse kaas en knoflookkruiden toe. We voegen zout toe, we voegen kruiden toe, we mixen het goed en voegen uiteindelijk baby spinazie toe. Kook nog 1-2 minuten, voeg op het einde de al bereide champignons en vlees toe aan de saus.

Ingrediënten
Ingrediënten
500 g
Naar de borst
200 g
Champignons
zout
Zwarte peper
olie
Saus
1 el
boter
2
Knoflookteentjes
1 el
gewoon meel
1 mok
Waar soep
200 ml
Slagroom
geraspte
parmezaan
De Handvol
Baby spinazie
Knoflookpoeder
zout
Zwarte peper