:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/utIepjsAf-fuAAbwQLS0/5fe1679ce10e0a4c7402cfd1730f29.jpeg)
Bron :: Wiktory from Getty Images
Kipfilet gevuld met wilde knoflook
Een smakelijk zomergerecht dat ideaal is voor de barbecue. Dit recept zal je verrassen met zijn ongewone smaakcombinatie. Wilde knoflook geeft het gerecht een unieke smaak en aroma.
Ingrediënten
Kipfilet
- 4 stukjes kipfilet
- 2 en olijfolie
- Zout
Vulling
- 100 g Berenlook
- 200 g Ricotta kaas
Laatste folders
Procedure
Bereid de kipfilets voor. Maak een inkeping in de kipfilets en maak zo ruimte voor de vulling. Wrijf de kipfilets in met olijfolie en kruid ze aan beide zijden met zout en peper.
Bereid de vulling voor. Spoel het boslook af, snijd het fijn en meng het met ricotta. Plaats dit mengsel vervolgens in de gaten in de kipfilets.
Bak gevulde kipfilets op de grill of in de oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kipfilet gevuld met wilde knoflook
Een smakelijk zomergerecht dat ideaal is voor de barbecue. Dit recept zal je verrassen met zijn ongewone smaakcombinatie. Wilde knoflook geeft het gerecht een unieke smaak en aroma.
Bereid de kipfilets voor. Maak een inkeping in de kipfilets en maak zo ruimte voor de vulling. Wrijf de kipfilets in met olijfolie en kruid ze aan beide zijden met zout en peper.
Bereid de vulling voor. Spoel het boslook af, snijd het fijn en meng het met ricotta. Plaats dit mengsel vervolgens in de gaten in de kipfilets.
Bak gevulde kipfilets op de grill of in de oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?