ADVERTENTIE
Bron :: Wiktory from Getty Images
Kipfilet gevuld met wilde knoflook
Een smakelijk zomergerecht dat ideaal is voor de barbecue. Dit recept zal je verrassen met zijn ongewone smaakcombinatie. Wilde knoflook geeft het gerecht een unieke smaak en aroma.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Kipfilet
- 4 stukjes kipfilet
- 2 en olijfolie
- Zout
Vulling
- 100 g Berenlook
- 200 g Ricotta kaas
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Bereid de kipfilets voor. Maak een inkeping in de kipfilets en maak zo ruimte voor de vulling. Wrijf de kipfilets in met olijfolie en kruid ze aan beide zijden met zout en peper.
2. Stap
Bereid de vulling voor. Spoel het boslook af, snijd het fijn en meng het met ricotta. Plaats dit mengsel vervolgens in de gaten in de kipfilets.
3. Stap
Bak gevulde kipfilets op de grill of in de oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.