:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/wi6IuxjSIL8IK_D6_jxV/77024f7feb206a208a791bd1b48e14.jpeg)
Kipfilet gebakken met kaas en room
Een heerlijke lunch voor het hele gezin.
Ingrediënten
- 500 g Waar de borst
- 200 g broccoli
- 150 g gouda
- 2 el Geraspte Parmezaanse kaas
- 150 g spek
- 500 ml Slagroom
- Zout
- Zwarte peper
- olie
Laatste folders
Procedure
We snijden het gewassen vlees in blokjes, zouten het, kruiden het en bakken het in een beetje olie.
We verdelen de broccoli in roosjes en koken ze even in gezouten water.
We mengen de kaas en parmezaan met room.
We snijden de bacon in kleinere blokjes.
In de ovenschaal leggen we eerst het vlees, dan het spek en de broccoli. We overgieten met room gemengd met kaas en roeren. We kunnen het nog steeds besprenkelen met wat parmezaanse kaas en bakken op 180 C ongeveer 25-30 min.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kipfilet gebakken met kaas en room
Een heerlijke lunch voor het hele gezin.
We snijden het gewassen vlees in blokjes, zouten het, kruiden het en bakken het in een beetje olie.
We verdelen de broccoli in roosjes en koken ze even in gezouten water.
We mengen de kaas en parmezaan met room.
We snijden de bacon in kleinere blokjes.
In de ovenschaal leggen we eerst het vlees, dan het spek en de broccoli. We overgieten met room gemengd met kaas en roeren. We kunnen het nog steeds besprenkelen met wat parmezaanse kaas en bakken op 180 C ongeveer 25-30 min.
Hoe heb je dit recept gemaakt?