ADVERTENTIE

Bron :: SGAFotoStudio from Getty Images

Kip Kerrie Stukken

Eenvoudige en stevige kip kerrie stukken met kokosmelk, die je zult liefhebben. Vergeet niet om het te serveren met rijst.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Kipstukken

  • 500 g Kippenvlees Toegevoegd aan
  • 2 Artikel kerriepoeder Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kurkuma Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Saus

  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 400 ml kokosmelk Toegevoegd aan
  • 2 Artikel kerriepoeder Toegevoegd aan

Diening

  • 200 g Rijst Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Meng in een kom de kipstukjes, kerriepoeder, kurkuma en gemalen zwarte peper. Laat het minstens 20 minuten staan.

2. Stap

Braad de fijngehakte ui en knoflook in een pan. Voeg 2 tl kerriepoeder toe en laat 1 minuut sudderen. Voeg daarna kokosmelk toe.

3. Stap

Kipstukjes koken - Voeg de gemarineerde kipstukjes toe aan de saus. Verlaag vervolgens de temperatuur tot medium laag en laat het ongeveer 20 tot 25 minuten koken, of totdat het vlees volledig gaar is.

4. Stap

Serveer de afgewerkte curry met gekookte rijst.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten