:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/zeLKJVAKdyMkEGgOT0L_/06f356350d600c3d4f78c28257280d.jpeg)
Bron :: SGAFotoStudio from Getty Images
Kip Kerrie Stukken
Eenvoudige en stevige kip kerrie stukken met kokosmelk, die je zult liefhebben. Vergeet niet om het te serveren met rijst.
Ingrediënten
Kipstukken
- 500 g Kippenvlees
- 2 Artikel kerriepoeder
- 1 Artikel Kurkuma
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
Saus
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 400 ml kokosmelk
- 2 Artikel kerriepoeder
Diening
- 200 g Rijst
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom de kipstukjes, kerriepoeder, kurkuma en gemalen zwarte peper. Laat het minstens 20 minuten staan.
Braad de fijngehakte ui en knoflook in een pan. Voeg 2 tl kerriepoeder toe en laat 1 minuut sudderen. Voeg daarna kokosmelk toe.
Kipstukjes koken - Voeg de gemarineerde kipstukjes toe aan de saus. Verlaag vervolgens de temperatuur tot medium laag en laat het ongeveer 20 tot 25 minuten koken, of totdat het vlees volledig gaar is.
Serveer de afgewerkte curry met gekookte rijst.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kip Kerrie Stukken
Eenvoudige en stevige kip kerrie stukken met kokosmelk, die je zult liefhebben. Vergeet niet om het te serveren met rijst.
Meng in een kom de kipstukjes, kerriepoeder, kurkuma en gemalen zwarte peper. Laat het minstens 20 minuten staan.
Braad de fijngehakte ui en knoflook in een pan. Voeg 2 tl kerriepoeder toe en laat 1 minuut sudderen. Voeg daarna kokosmelk toe.
Kipstukjes koken - Voeg de gemarineerde kipstukjes toe aan de saus. Verlaag vervolgens de temperatuur tot medium laag en laat het ongeveer 20 tot 25 minuten koken, of totdat het vlees volledig gaar is.
Serveer de afgewerkte curry met gekookte rijst.
Hoe heb je dit recept gemaakt?