ADVERTENTIE

Bron :: Nikolett Emmert from Pexels

Kerstkoekjes

Traditioneel recept voor kerstkoekjes, die we met de kinderen bakken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
40
  • 250 g Gewoon meel Toegevoegd aan
  • 100 g Poedersuiker Toegevoegd aan
  • 150 g Boter Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 1 bal Vanillesuiker Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Meng de droge ingrediënten, d.w.z. bloem, poedersuiker, vanillesuiker en een snufje zout, in een grote kom.

2. Stap

Voeg boter en een ei toe.

3. Stap

Zet het deeg een uur in de koelkast.

4. Stap

Rol het deeg na een uur uit op een plank. Snijd verschillende vormen uit met uitstekers.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak de koekjes vervolgens ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.

6. Stap

Laat de koekjes afkoelen en versier ze zoals je wilt.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kerstkoekjes

Traditioneel recept voor kerstkoekjes, die we met de kinderen bakken.

60
Notulen
40
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng de droge ingrediënten, d.w.z. bloem, poedersuiker, vanillesuiker en een snufje zout, in een grote kom.

2. Stap

Voeg boter en een ei toe.

3. Stap

Zet het deeg een uur in de koelkast.

4. Stap

Rol het deeg na een uur uit op een plank. Snijd verschillende vormen uit met uitstekers.

5. Stap

Bak de koekjes vervolgens ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.

6. Stap

Laat de koekjes afkoelen en versier ze zoals je wilt.

Ingrediënten
250 g
Gewoon meel
100 g
Poedersuiker
150 g
Boter
1 stuk
ei
1 bal
Vanillesuiker
korrel zout