:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/Xv5Njxqr8oGsrnzhMqcY/3636beaf108748ab832c5aec8e9246.jpeg)
Kersentaart met amandel topping
De beste kersentaart die je ooit hebt gegeten 😍😁🍒
Ingrediënten
Ingrediënten
- 6 Eieren L stuk
- 280 g Halfgrove bloem
- 280 g Kristalsuiker
- 1 mollig Poeder
- Knijpen Gereedschap
- 100 ml olie
- 100 ml water
- Knijpen echte vanille
- veel Kersen
Amandelschaafsel
- 100 g Gemalen amandelen
- 2 lepels Glad meel
- 50 g Suiker
- 50 g Boter
- Knijpen Gemalen nootmuskaat
- Knijpen echte vanille
Laatste folders
Procedure
Op een groot blad.
We scheiden de dooiers van het eiwit. We kloppen het eiwit met een snufje zout. We kloppen de dooiers met suiker tot een lichte schuim en voegen geleidelijk water met olie toe en bloem met bakpoeder en vanille.
Meng voorzichtig de eiwitten door het eigeelmengsel. Giet het deeg uit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Ontpit de kersen en leg ze op het deeg.
Amandelschaafsel: we mengen roomboter op kamertemperatuur met gemalen amandelen, met bloem, suiker, vanille en met nootmuskaat en strooien dit over onze bubbeltaart.
Bak op 200 graden tot goudbruin.
Eet smakelijk🍒
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kersentaart met amandel topping
De beste kersentaart die je ooit hebt gegeten 😍😁🍒
Op een groot blad.
We scheiden de dooiers van het eiwit. We kloppen het eiwit met een snufje zout. We kloppen de dooiers met suiker tot een lichte schuim en voegen geleidelijk water met olie toe en bloem met bakpoeder en vanille.
Meng voorzichtig de eiwitten door het eigeelmengsel. Giet het deeg uit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Ontpit de kersen en leg ze op het deeg.
Amandelschaafsel: we mengen roomboter op kamertemperatuur met gemalen amandelen, met bloem, suiker, vanille en met nootmuskaat en strooien dit over onze bubbeltaart.
Bak op 200 graden tot goudbruin.
Eet smakelijk🍒
Hoe heb je dit recept gemaakt?