ADVERTENTIE
Kersentaart met amandel topping

Kersentaart met amandel topping

De beste kersentaart die je ooit hebt gegeten 😍😁🍒

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
20

Ingrediënten

  • 6 Eieren L stuk Toegevoegd aan
  • 280 g Halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 280 g Kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 1 mollig Poeder Toegevoegd aan
  • Knijpen Gereedschap Toegevoegd aan
  • 100 ml olie Toegevoegd aan
  • 100 ml water Toegevoegd aan
  • Knijpen echte vanille Toegevoegd aan
  • veel Kersen Toegevoegd aan

Amandelschaafsel

  • 100 g Gemalen amandelen Toegevoegd aan
  • 2 lepels Glad meel Toegevoegd aan
  • 50 g Suiker Toegevoegd aan
  • 50 g Boter Toegevoegd aan
  • Knijpen Gemalen nootmuskaat Toegevoegd aan
  • Knijpen echte vanille Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Op een groot blad.

2. Stap

We scheiden de dooiers van het eiwit. We kloppen het eiwit met een snufje zout. We kloppen de dooiers met suiker tot een lichte schuim en voegen geleidelijk water met olie toe en bloem met bakpoeder en vanille.

3. Stap

Meng voorzichtig de eiwitten door het eigeelmengsel. Giet het deeg uit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Ontpit de kersen en leg ze op het deeg.

4. Stap

Amandelschaafsel: we mengen roomboter op kamertemperatuur met gemalen amandelen, met bloem, suiker, vanille en met nootmuskaat en strooien dit over onze bubbeltaart.

5. Stap

Bak op 200 graden tot goudbruin.

6. Stap

Eet smakelijk🍒

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten