ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/aFXvsK2C9HJWn911mV7i/cebbcc5adf302278c48706ccfeb713.jpeg)
Bron :: jreika from Getty Images
Kastanjevulling
Een smakelijke en zachte kastanjevulling, ideaal voor pannenkoeken, taarten of desserts.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 500 g kastanjepuree
- 150 g suiker
- 2 stukjes vanillesuiker
- 200 g boter
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Meng in een grote kom de kastanjepuree, suiker, vanillesuiker en boter.
2. Stap
Als je een glad mengsel hebt, doe het dan in een andere container en laat het minstens 2 uur in de koelkast afkoelen voordat je het gebruikt.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Kastanjevulling
Een smakelijke en zachte kastanjevulling, ideaal voor pannenkoeken, taarten of desserts.
30
Notulen8
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Meng in een grote kom de kastanjepuree, suiker, vanillesuiker en boter.
2. Stap
Als je een glad mengsel hebt, doe het dan in een andere container en laat het minstens 2 uur in de koelkast afkoelen voordat je het gebruikt.
Ingrediënten
500 g
kastanjepuree
150 g
suiker
2 stukjes
vanillesuiker
200 g
boter
Hoe heb je dit recept gemaakt?