ADVERTENTIE

Bron :: Enez Selvi from Getty Images

Kastanje dessert met mascarpone

Recept voor een heerlijk kastanje dessert met mascarpone, perfect voor speciale gelegenheden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15

Lichaam

  • 200 g Kastanjemeel Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 el cacao Toegevoegd aan

Vulling

  • 250 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 g kastanjepuree Toegevoegd aan
  • 50 g suiker Toegevoegd aan
  • chocoladestukjes Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de bakvorm voor.

2. Stap

We mengen de ingrediënten voor het deeg samen, dat we ongeveer 20 minuten in de oven bakken.

3. Stap

Meng mascarpone, kastanjepuree, chocoladeschilfers en suiker samen om de vulling te maken.

4. Stap

Snijd het lichaam in twee.

ADVERTENTIE
5. Stap

Verspreid de vulling over de afgekoelde basis en laat het minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.

6. Stap

Voor het serveren kan je het dessert bestrooien met cacao.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kastanje dessert met mascarpone

Recept voor een heerlijk kastanje dessert met mascarpone, perfect voor speciale gelegenheden.

60
Notulen
15
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de bakvorm voor.

2. Stap

We mengen de ingrediënten voor het deeg samen, dat we ongeveer 20 minuten in de oven bakken.

3. Stap

Meng mascarpone, kastanjepuree, chocoladeschilfers en suiker samen om de vulling te maken.

4. Stap

Snijd het lichaam in twee.

5. Stap

Verspreid de vulling over de afgekoelde basis en laat het minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.

6. Stap

Voor het serveren kan je het dessert bestrooien met cacao.

Ingrediënten
Lichaam
200 g
Kastanjemeel
100 g
boter
100 g
suiker
2 stukjes
ei
1 el
cacao
Vulling
250 g
mascarpone
200 g
kastanjepuree
50 g
suiker
chocoladestukjes