:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/sVkmZ1KZ870kpE56pjWX/3eb78e5a023ec38273d31cca8a260f.jpeg)
Bron :: Enez Selvi from Getty Images
Kastanje dessert met mascarpone
Recept voor een heerlijk kastanje dessert met mascarpone, perfect voor speciale gelegenheden.
Ingrediënten
Lichaam
- 200 g Kastanjemeel
- 100 g boter
- 100 g suiker
- 2 stukjes ei
- 1 el cacao
Vulling
- 250 g mascarpone
- 200 g kastanjepuree
- 50 g suiker
- chocoladestukjes
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de bakvorm voor.
We mengen de ingrediënten voor het deeg samen, dat we ongeveer 20 minuten in de oven bakken.
Meng mascarpone, kastanjepuree, chocoladeschilfers en suiker samen om de vulling te maken.
Snijd het lichaam in twee.
Verspreid de vulling over de afgekoelde basis en laat het minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.
Voor het serveren kan je het dessert bestrooien met cacao.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kastanje dessert met mascarpone
Recept voor een heerlijk kastanje dessert met mascarpone, perfect voor speciale gelegenheden.
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de bakvorm voor.
We mengen de ingrediënten voor het deeg samen, dat we ongeveer 20 minuten in de oven bakken.
Meng mascarpone, kastanjepuree, chocoladeschilfers en suiker samen om de vulling te maken.
Snijd het lichaam in twee.
Verspreid de vulling over de afgekoelde basis en laat het minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.
Voor het serveren kan je het dessert bestrooien met cacao.
Hoe heb je dit recept gemaakt?