ADVERTENTIE

Bron :: ma-no from Getty Images

Karamelmuffins

Laat u verrassen door de smaak van deze geweldige muffins vol met karamelsmaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Vaak

  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 150 g suiker Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 200 ml melk Toegevoegd aan
  • 250 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Bakpoeder Toegevoegd aan

Karamelvulling

  • 150 g Karamel Toegevoegd aan
  • 50 ml slagroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

We verwarmen de oven voor op 180 graden en bekleden de muffinvorm met papieren cups.

2. Stap

In een kom mixen we droge ingrediënten (bloem en bakpoeder).

3. Stap

In de tweede kom kloppen we eieren met suiker tot schuim, voegen we boter en melk toe en roeren we goed.

4. Stap

Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng alles goed.

ADVERTENTIE
5. Stap

We verdelen het deeg in muffinvormpjes, doen een theelepel karamel in het midden van elk en bedekken met het resterende deeg.

6. Stap

Bak 20-25 minuten totdat de muffins mooi goudbruin zijn.

7. Stap

Terwijl de muffins aan het bakken zijn, bereiden we de karamelsaus voor. We verwarmen de karamel met slagroom en roeren goed tot de karamel is opgelost.

8. Stap

We laten de gebakken muffins afkoelen en vullen ze dan met karamelsaus met een slagroomzak.

ADVERTENTIE
9. Stap

Versier de muffins tenslotte naar smaak en serveer ze.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Karamelmuffins

Laat u verrassen door de smaak van deze geweldige muffins vol met karamelsmaak.

50
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We verwarmen de oven voor op 180 graden en bekleden de muffinvorm met papieren cups.

2. Stap

In een kom mixen we droge ingrediënten (bloem en bakpoeder).

3. Stap

In de tweede kom kloppen we eieren met suiker tot schuim, voegen we boter en melk toe en roeren we goed.

4. Stap

Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng alles goed.

5. Stap

We verdelen het deeg in muffinvormpjes, doen een theelepel karamel in het midden van elk en bedekken met het resterende deeg.

6. Stap

Bak 20-25 minuten totdat de muffins mooi goudbruin zijn.

7. Stap

Terwijl de muffins aan het bakken zijn, bereiden we de karamelsaus voor. We verwarmen de karamel met slagroom en roeren goed tot de karamel is opgelost.

8. Stap

We laten de gebakken muffins afkoelen en vullen ze dan met karamelsaus met een slagroomzak.

9. Stap

Versier de muffins tenslotte naar smaak en serveer ze.

Ingrediënten
Vaak
2 stukjes
ei
150 g
suiker
100 g
boter
200 ml
melk
250 g
gewoon meel
2 theelepels
Bakpoeder
Karamelvulling
150 g
Karamel
50 ml
slagroom