ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Kalkoenrol met kaas en spinazie

Een smakelijke kalkoenrol gevuld met kaas en spinazie is de perfecte keuze als hoofdgerecht. Het is eenvoudig te bereiden en zal zeker worden gewaardeerd door alle leden van uw gezin.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Roulade

  • 800 g Kalkoenvlees Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Groot ei Toegevoegd aan
  • 200 ml olie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Zout, peper en paprika naar smaak Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g harde kaas Toegevoegd aan
  • 200 g Spinazie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden. Sla het kalkoenvlees tot dunne plakjes, zout het, kruid het en smeer het in met geraspte knoflook en gehakte ui.

2. Stap

Leg plakjes harde kaas en gehakte spinazie op het vlees, geroosterde spinazie. Rol de rollade stevig in.

3. Stap

Verhit de olie in een grote pan en bak de rollade aan alle kanten goudbruin.

4. Stap

Verplaats de rollade naar de braadslee en bak ongeveer een uur in de oven. Besprenkel de rollade een paar keer met het braadvocht tijdens het bakken.

ADVERTENTIE
5. Stap

We kunnen serveren met rijst.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kalkoenrol met kaas en spinazie

Een smakelijke kalkoenrol gevuld met kaas en spinazie is de perfecte keuze als hoofdgerecht. Het is eenvoudig te bereiden en zal zeker worden gewaardeerd door alle leden van uw gezin.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden. Sla het kalkoenvlees tot dunne plakjes, zout het, kruid het en smeer het in met geraspte knoflook en gehakte ui.

2. Stap

Leg plakjes harde kaas en gehakte spinazie op het vlees, geroosterde spinazie. Rol de rollade stevig in.

3. Stap

Verhit de olie in een grote pan en bak de rollade aan alle kanten goudbruin.

4. Stap

Verplaats de rollade naar de braadslee en bak ongeveer een uur in de oven. Besprenkel de rollade een paar keer met het braadvocht tijdens het bakken.

5. Stap

We kunnen serveren met rijst.

Ingrediënten
Roulade
800 g
Kalkoenvlees
2 stukjes
De Ui
2 kruidnagel
knoflook
1 stukjes
Groot ei
200 ml
olie
1 stukjes
Zout, peper en paprika naar smaak
Vulling
200 g
harde kaas
200 g
Spinazie