ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Kalkoenrol met kaas en spinazie
Een smakelijke kalkoenrol gevuld met kaas en spinazie is de perfecte keuze als hoofdgerecht. Het is eenvoudig te bereiden en zal zeker worden gewaardeerd door alle leden van uw gezin.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Roulade
- 800 g Kalkoenvlees
- 2 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 stukjes Groot ei
- 200 ml olie
- 1 stukjes Zout, peper en paprika naar smaak
Vulling
- 200 g harde kaas
- 200 g Spinazie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 graden. Sla het kalkoenvlees tot dunne plakjes, zout het, kruid het en smeer het in met geraspte knoflook en gehakte ui.
2. Stap
Leg plakjes harde kaas en gehakte spinazie op het vlees, geroosterde spinazie. Rol de rollade stevig in.
3. Stap
Verhit de olie in een grote pan en bak de rollade aan alle kanten goudbruin.
4. Stap
Verplaats de rollade naar de braadslee en bak ongeveer een uur in de oven. Besprenkel de rollade een paar keer met het braadvocht tijdens het bakken.
5. Stap
We kunnen serveren met rijst.