ADVERTENTIE
Bron :: pixelshot from Canva
Kalkoengehakt
Recept voor smakelijke kalkoengehaktballetjes, ideaal voor lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 85 g Paneermeel
- 75 ml Melk
- 350 g gehakt kalkoenvlees
- 1 theelepel Gedroogde oregano
- gewassen en fijngehakte peterselie
- 2 theelepels Olijf olie
- gemalen rode peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Doe het paneermeel in een grote kom en overgiet het met melk.
2. Stap
Voeg de kalkoen toe, een theelepel oregano, rode paprika en de helft van de peterselie, breng op smaak en mix.
3. Stap
Vorm grofweg gehaktballen met vochtige handen. Er ontstaan ongeveer 30 stuks.
4. Stap
Verhit de olie in een grote koekenpan, en bak dan de gehaktballetjes aan alle kanten.