:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/PwVwsIC-I03ALhWaDLt0/b7a8593d52db15d49d2f31c7955611.jpeg)
Bron :: MariaBrzostowska from Getty Images
Kalfsgoulash
Dit is een traditioneel recept voor kalfsgoulash. Het vlees is sappig en de saus goed op smaak gebracht. Probeer het zelf te maken, en je gasten zullen versteld staan!
Ingrediënten
- 800 g Kalfsvlees
- 2 pcs Uien
- 2 tanden knoflook
- 150 ml rode wijn
- 3 lepels Tomatenconcentraat
- 2 theelepels Marjolein
- 3 bladeren laurierblad
- 5 korrels Engelse doelen
- 2 theelepels Zoete paprika
- 1 knijpen Zout
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
Procedure
Snijd het kalfsvlees in stukjes en bestrooi met zout en peper.
Bak het vlees in een pan tot het goudbruin is.
Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht zijn.
Voeg de wijn toe en kook een paar minuten.
Voeg tomatenconcentraat, marjolein, laurierblad, piment en paprika toe. Dek af en kook op laag vuur voor ongeveer 2 uur, tot het vlees zacht is.
Proef en voeg meer zout of peper toe als dat nodig is.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kalfsgoulash
Dit is een traditioneel recept voor kalfsgoulash. Het vlees is sappig en de saus goed op smaak gebracht. Probeer het zelf te maken, en je gasten zullen versteld staan!
Snijd het kalfsvlees in stukjes en bestrooi met zout en peper.
Bak het vlees in een pan tot het goudbruin is.
Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht zijn.
Voeg de wijn toe en kook een paar minuten.
Voeg tomatenconcentraat, marjolein, laurierblad, piment en paprika toe. Dek af en kook op laag vuur voor ongeveer 2 uur, tot het vlees zacht is.
Proef en voeg meer zout of peper toe als dat nodig is.
Hoe heb je dit recept gemaakt?