ADVERTENTIE

Bron :: MariaBrzostowska from Getty Images

Kalfsgoulash

Dit is een traditioneel recept voor kalfsgoulash. Het vlees is sappig en de saus goed op smaak gebracht. Probeer het zelf te maken, en je gasten zullen versteld staan!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g Kalfsvlees Toegevoegd aan
  • 2 pcs Uien Toegevoegd aan
  • 2 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • 150 ml rode wijn Toegevoegd aan
  • 3 lepels Tomatenconcentraat Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Marjolein Toegevoegd aan
  • 3 bladeren laurierblad Toegevoegd aan
  • 5 korrels Engelse doelen Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zoete paprika Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Zout Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Snijd het kalfsvlees in stukjes en bestrooi met zout en peper.

2. Stap

Bak het vlees in een pan tot het goudbruin is.

3. Stap

Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht zijn.

4. Stap

Voeg de wijn toe en kook een paar minuten.

ADVERTENTIE
5. Stap

Voeg tomatenconcentraat, marjolein, laurierblad, piment en paprika toe. Dek af en kook op laag vuur voor ongeveer 2 uur, tot het vlees zacht is.

6. Stap

Proef en voeg meer zout of peper toe als dat nodig is.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kalfsgoulash

Dit is een traditioneel recept voor kalfsgoulash. Het vlees is sappig en de saus goed op smaak gebracht. Probeer het zelf te maken, en je gasten zullen versteld staan!

120
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd het kalfsvlees in stukjes en bestrooi met zout en peper.

2. Stap

Bak het vlees in een pan tot het goudbruin is.

3. Stap

Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht zijn.

4. Stap

Voeg de wijn toe en kook een paar minuten.

5. Stap

Voeg tomatenconcentraat, marjolein, laurierblad, piment en paprika toe. Dek af en kook op laag vuur voor ongeveer 2 uur, tot het vlees zacht is.

6. Stap

Proef en voeg meer zout of peper toe als dat nodig is.

Ingrediënten
800 g
Kalfsvlees
2 pcs
Uien
2 tanden
knoflook
150 ml
rode wijn
3 lepels
Tomatenconcentraat
2 theelepels
Marjolein
3 bladeren
laurierblad
5 korrels
Engelse doelen
2 theelepels
Zoete paprika
1 knijpen
Zout
1 knijpen
Peper