:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/bKNC_3Ndy_-yLcHr2Utc/d4aafd080d9ef2c0408cda6229b33c.jpeg)
Kabeljauw met Asperges
Een eenvoudig recept, de keuze van de vis is aan u
Ingrediënten
- 3 Filets van heilbot
- 1 Volume Groene asperges
- 3 Stukken Aardappelen
- 3 plakken Boter
- korrel zout
- Kruiden voor vis
- olijfolie
Laatste folders
Procedure
We vouwen een stuk bakpapier in de vorm van een accordeon en knopen de uiteinden vast.
We smeren olie op de gevallen, we plaatsen asperges, dan aardappelschijfjes en tenslotte visfilet.
We kruiden het geheel en leggen een plakje boter op de vis.
We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/35 minuten of indien nodig, totdat alles zacht is.
Eet smakelijk!😉
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kabeljauw met Asperges
Een eenvoudig recept, de keuze van de vis is aan u
We vouwen een stuk bakpapier in de vorm van een accordeon en knopen de uiteinden vast.
We smeren olie op de gevallen, we plaatsen asperges, dan aardappelschijfjes en tenslotte visfilet.
We kruiden het geheel en leggen een plakje boter op de vis.
We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/35 minuten of indien nodig, totdat alles zacht is.
Eet smakelijk!😉
Hoe heb je dit recept gemaakt?