ADVERTENTIE
Kaassoep met croutons
Kaassoep met croutons 💫
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
30
Ingrediënten
- 1 kleiner De Ui
- 1 el Boter Oma levmelk
- 200 g Geraspte Tekov salami kaas levmilk
- 150 g Gerookte worst van Tekov levmilk in een buis
- 2 Knoflook Tanden
- 1 el Afgestreken gladde bloem
- 500 ml Groentebouillon
- 200 ml Slagroom
- zout
Voor decoratie
- croutons
- geraspte Kaas
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Snijd de ui fijn en bak het glazig in boter met de geperste knoflook. Voeg de bloem toe aan het klaargemaakte mengsel en meng goed.
2. Stap
Giet de bouillon erover en laat 2-3 minuten koken. Voeg de gesmolten kaas toe en direct daarna ook de geraspte kaas, onder voortdurend roeren zodat de kazen goed smelten.
3. Stap
Voeg daarna de slagroom toe en laat het koken. Breng indien nodig op smaak met zout.
4. Stap
We serveren met croutons en geraspte kaas.