:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/8LYa4DeR1SmUmyNyqLUB/db9a6e285a6cae1df055ab4afea6cb.jpeg)
Bron :: margouillatphotos from Getty Images
Italiaanse appelcake
Een smakelijke en lichte Italiaanse taart, vol met appels, kaneel en suiker. Dit recept is ideaal voor elke gelegenheid.
Ingrediënten
Vaak
- 250 g gewoon meel
- 125 g boter
- 1 stukjes Groot ei
- 100 g suiker
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 1 kg Appels
- 50 g boter
- 2 theelepels Kaneel
- 150 g suiker
Laatste folders
Procedure
Bereid het deeg voor. Meng bloem, boter, ei, suiker en bakpoeder tot een gladde massa en laat het in de koelkast rusten.
Bereid de vulling voor. Bak de gesneden appels in boter, voeg kaneel en suiker toe en laat afkoelen.
Rol het deeg vaak uit en leg het in een ingevette vorm. Leg de appelvulling op het deeg.
Bak in een voorverwarmde oven op 180°C ongeveer 45 minuten, tot de taart mooi goudbruin is. Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem serveert.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Italiaanse appelcake
Een smakelijke en lichte Italiaanse taart, vol met appels, kaneel en suiker. Dit recept is ideaal voor elke gelegenheid.
Bereid het deeg voor. Meng bloem, boter, ei, suiker en bakpoeder tot een gladde massa en laat het in de koelkast rusten.
Bereid de vulling voor. Bak de gesneden appels in boter, voeg kaneel en suiker toe en laat afkoelen.
Rol het deeg vaak uit en leg het in een ingevette vorm. Leg de appelvulling op het deeg.
Bak in een voorverwarmde oven op 180°C ongeveer 45 minuten, tot de taart mooi goudbruin is. Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem serveert.
Hoe heb je dit recept gemaakt?