ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: Daria-Yakovleva
Huisgemaakte hamburger in de pan
Een geweldig recept voor een zelfgemaakte hamburger, gemakkelijk en snel te bereiden rechtstreeks in de pan.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Runderburger
- 500 g rundvlees
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes ei
- 2 Artikel Zout
Gereedschap
- 4 stukjes Hamburgerbroodjes
- 2 stukjes Tomaten
- 1 stukjes slasalade
- 4 stukjes Kaas
- 4 Artikel ketchup
- 4 Artikel Mosterd
- ingemaakte komkommers
- De Ui
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en meng met het vlees, voeg het ei en zout toe.
2. Stap
Van het gehaktmengsel vormen we 4 gelijke schijven en bakken we ze aan beide zijden in de pan.
3. Stap
We roosteren de broodjes in een pan en besmeren ze vervolgens met ketchup en mosterd.
4. Stap
We steken sla, tomatenplakjes, gegrild vlees, ui, zure augurk, kaas in het broodje.
5. Stap
We bedekken de hete hamburger met de andere helft van het broodje en serveren.