:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/QkZM537dFju0xDpzBUUQ/ff4b108c369fbc3cbf5b382cf5ca09.jpeg)
Bron :: cmfotoworks from Getty Images
Honingkruidensiroop
Ingrediënten
- 250 g Honingwijn
- 1 l water
- 250 g suiker
Laatste folders
Procedure
Giet een liter water in een grote pan en voeg 250g honingkruid toe. Breng aan de kook.
Wanneer het water begint te koken, verlagen we de temperatuur en laten we het 30 minuten trekken.
Na 30 minuten laten we de munt uitlekken en voegen we suiker toe aan de verkregen bouillon. We koken op middelhoog vuur totdat de suiker volledig is opgelost.
Wanneer de suiker is opgelost, gieten we de siroop in een schone fles en laten we het afkoelen.
Bewaar de afgewerkte siroop in de koelkast en gebruik naar behoefte.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Honingkruidensiroop
Giet een liter water in een grote pan en voeg 250g honingkruid toe. Breng aan de kook.
Wanneer het water begint te koken, verlagen we de temperatuur en laten we het 30 minuten trekken.
Na 30 minuten laten we de munt uitlekken en voegen we suiker toe aan de verkregen bouillon. We koken op middelhoog vuur totdat de suiker volledig is opgelost.
Wanneer de suiker is opgelost, gieten we de siroop in een schone fles en laten we het afkoelen.
Bewaar de afgewerkte siroop in de koelkast en gebruik naar behoefte.
Hoe heb je dit recept gemaakt?