ADVERTENTIE

Bron :: Einladung_zum_Essen from pixabay

Hokkaido soep met room

Deze smakelijke en voedzame soep zit vol met calcium en vitaminen, ideaal voor koude dagen. Het is gemakkelijk te bereiden en een geweldige manier om meer groenten in je eetpatroon in te passen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes Hokkaido pompoen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 l Groentebouillon Toegevoegd aan
  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 2 theelepels zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Maak de pompoen schoon, verwijder de zaden en snijd in kleinere stukken. Schil en snijd de ui en de knoflook fijn.

2. Stap

Bak ui en knoflook in wat olie tot ze glazig zijn. Voeg de pompoen toe en bak nog 2 minuten.

3. Stap

Voeg de groentebouillon, zout en peper toe. Laat ongeveer 15-20 minuten koken tot de pompoen zacht is.

4. Stap

Blend de soep glad met een staafmixer. Voeg dan de room toe en laat nog even sudderen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Proef en breng eventueel op smaak.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Hokkaido soep met room

Deze smakelijke en voedzame soep zit vol met calcium en vitaminen, ideaal voor koude dagen. Het is gemakkelijk te bereiden en een geweldige manier om meer groenten in je eetpatroon in te passen.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Maak de pompoen schoon, verwijder de zaden en snijd in kleinere stukken. Schil en snijd de ui en de knoflook fijn.

2. Stap

Bak ui en knoflook in wat olie tot ze glazig zijn. Voeg de pompoen toe en bak nog 2 minuten.

3. Stap

Voeg de groentebouillon, zout en peper toe. Laat ongeveer 15-20 minuten koken tot de pompoen zacht is.

4. Stap

Blend de soep glad met een staafmixer. Voeg dan de room toe en laat nog even sudderen.

5. Stap

Proef en breng eventueel op smaak.

Ingrediënten
1 stukjes
Hokkaido pompoen
1 stukjes
De Ui
2 kruidnagel
Knoflook
1 l
Groentebouillon
200 ml
kookroom
2 theelepels
zout
1 theelepel
gemalen zwarte peper