ADVERTENTIE
Bron :: Einladung_zum_Essen from pixabay
Hokkaido soep met room
Deze smakelijke en voedzame soep zit vol met calcium en vitaminen, ideaal voor koude dagen. Het is gemakkelijk te bereiden en een geweldige manier om meer groenten in je eetpatroon in te passen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stukjes Hokkaido pompoen
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 1 l Groentebouillon
- 200 ml kookroom
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Maak de pompoen schoon, verwijder de zaden en snijd in kleinere stukken. Schil en snijd de ui en de knoflook fijn.
2. Stap
Bak ui en knoflook in wat olie tot ze glazig zijn. Voeg de pompoen toe en bak nog 2 minuten.
3. Stap
Voeg de groentebouillon, zout en peper toe. Laat ongeveer 15-20 minuten koken tot de pompoen zacht is.
4. Stap
Blend de soep glad met een staafmixer. Voeg dan de room toe en laat nog even sudderen.
5. Stap
Proef en breng eventueel op smaak.