:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/ZyO4NrCGSIYESHsg5oDI/145725a8d21e42e31fbb88906adab5.jpeg)
Bron :: Pixabay: Einladung_zum_Essen
Hokkaido Pompoensoep met Kokosmelk
Recept voor Hokkaido pompoensoep met kokosmelk, ideaal voor de lunch.
Ingrediënten
- 1 stukjes Hokkaido pompoen
- 1 l Groentesoep
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 stukjes Rode paprika
- 400 ml kokosmelk
- 1 stukjes Ginger
- 1 stukjes Chili peper
- 1 Artikel Kurkuma
- 2 el Raapzaadolie
Laatste folders
Procedure
We maken de pompoen schoon, snijden hem in kleinere stukken en verwijderen de zaden.
Snijd de ui, knoflook en paprika fijn.
Verhit de olie in een pan, voeg de ui, knoflook, paprika, gehakte chili peper en geraspte gember toe. Bak het een tijdje.
We voegen pompoen en kurkuma toe en roerbakken alles samen.
We vullen aan met groentebouillon, voegen kokosmelk toe en koken tot het zacht is.
Dan mixen we alles tot het glad is en kruiden het met zout en specerijen.
We serveren het warm met geroosterd brood.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Hokkaido Pompoensoep met Kokosmelk
Recept voor Hokkaido pompoensoep met kokosmelk, ideaal voor de lunch.
We maken de pompoen schoon, snijden hem in kleinere stukken en verwijderen de zaden.
Snijd de ui, knoflook en paprika fijn.
Verhit de olie in een pan, voeg de ui, knoflook, paprika, gehakte chili peper en geraspte gember toe. Bak het een tijdje.
We voegen pompoen en kurkuma toe en roerbakken alles samen.
We vullen aan met groentebouillon, voegen kokosmelk toe en koken tot het zacht is.
Dan mixen we alles tot het glad is en kruiden het met zout en specerijen.
We serveren het warm met geroosterd brood.
Hoe heb je dit recept gemaakt?