ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: Einladung_zum_Essen

Hokkaido Pompoensoep met Kokosmelk

Recept voor Hokkaido pompoensoep met kokosmelk, ideaal voor de lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes Hokkaido pompoen Toegevoegd aan
  • 1 l Groentesoep Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Rode paprika Toegevoegd aan
  • 400 ml kokosmelk Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Ginger Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Chili peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kurkuma Toegevoegd aan
  • 2 el Raapzaadolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We maken de pompoen schoon, snijden hem in kleinere stukken en verwijderen de zaden.

2. Stap

Snijd de ui, knoflook en paprika fijn.

3. Stap

Verhit de olie in een pan, voeg de ui, knoflook, paprika, gehakte chili peper en geraspte gember toe. Bak het een tijdje.

4. Stap

We voegen pompoen en kurkuma toe en roerbakken alles samen.

ADVERTENTIE
5. Stap

We vullen aan met groentebouillon, voegen kokosmelk toe en koken tot het zacht is.

6. Stap

Dan mixen we alles tot het glad is en kruiden het met zout en specerijen.

7. Stap

We serveren het warm met geroosterd brood.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Hokkaido Pompoensoep met Kokosmelk

Recept voor Hokkaido pompoensoep met kokosmelk, ideaal voor de lunch.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We maken de pompoen schoon, snijden hem in kleinere stukken en verwijderen de zaden.

2. Stap

Snijd de ui, knoflook en paprika fijn.

3. Stap

Verhit de olie in een pan, voeg de ui, knoflook, paprika, gehakte chili peper en geraspte gember toe. Bak het een tijdje.

4. Stap

We voegen pompoen en kurkuma toe en roerbakken alles samen.

5. Stap

We vullen aan met groentebouillon, voegen kokosmelk toe en koken tot het zacht is.

6. Stap

Dan mixen we alles tot het glad is en kruiden het met zout en specerijen.

7. Stap

We serveren het warm met geroosterd brood.

Ingrediënten
1 stukjes
Hokkaido pompoen
1 l
Groentesoep
1 stukjes
De Ui
2 kruidnagel
knoflook
1 stukjes
Rode paprika
400 ml
kokosmelk
1 stukjes
Ginger
1 stukjes
Chili peper
1 Artikel
Kurkuma
2 el
Raapzaadolie