ADVERTENTIE

Bron :: Einladung_zum_Essen from Pixabay

Hokkaido Pompoenroomsoep

Pompoenroomsoep is het perfecte gerecht voor koude herfst- en winterdagen. Het is niet nodig om de Hokkaido-pompoen te schillen en het zit vol voeding en smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes Hokkaido pompoen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 l Groentebouillon Toegevoegd aan
  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 12 theelepels gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Maak de pompoen en groenten schoon en snijd ze in kleinere stukjes.

2. Stap

Bak de fijngesneden ui en knoflook goudbruin in een koekenpan.

3. Stap

Voeg de pompoen en wortel toe en overgiet met de bouillon. Kook tot de groenten zacht zijn.

4. Stap

Als de groente zacht is, pureer het tot een gladde crème en voeg kookroom toe. Breng op smaak met zout en kruiden.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten