ADVERTENTIE
Bron :: Einladung_zum_Essen from Pixabay
Hokkaido Pompoenroomsoep
Pompoenroomsoep is het perfecte gerecht voor koude herfst- en winterdagen. Het is niet nodig om de Hokkaido-pompoen te schillen en het zit vol voeding en smaak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stukjes Hokkaido pompoen
- 2 stukjes wortelen
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 l Groentebouillon
- 200 ml kookroom
- 1 theelepel Zout
- 1⁄2 theelepels gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Maak de pompoen en groenten schoon en snijd ze in kleinere stukjes.
2. Stap
Bak de fijngesneden ui en knoflook goudbruin in een koekenpan.
3. Stap
Voeg de pompoen en wortel toe en overgiet met de bouillon. Kook tot de groenten zacht zijn.
4. Stap
Als de groente zacht is, pureer het tot een gladde crème en voeg kookroom toe. Breng op smaak met zout en kruiden.