ADVERTENTIE

Bron :: Einladung_zum_Essen from Pixabay

Hokkaido Pompoenroomsoep

Pompoenroomsoep is het perfecte gerecht voor koude herfst- en winterdagen. Het is niet nodig om de Hokkaido-pompoen te schillen en het zit vol voeding en smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes Hokkaido pompoen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 l Groentebouillon Toegevoegd aan
  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 12 theelepels gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Maak de pompoen en groenten schoon en snijd ze in kleinere stukjes.

2. Stap

Bak de fijngesneden ui en knoflook goudbruin in een koekenpan.

3. Stap

Voeg de pompoen en wortel toe en overgiet met de bouillon. Kook tot de groenten zacht zijn.

4. Stap

Als de groente zacht is, pureer het tot een gladde crème en voeg kookroom toe. Breng op smaak met zout en kruiden.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Hokkaido Pompoenroomsoep

Pompoenroomsoep is het perfecte gerecht voor koude herfst- en winterdagen. Het is niet nodig om de Hokkaido-pompoen te schillen en het zit vol voeding en smaak.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Maak de pompoen en groenten schoon en snijd ze in kleinere stukjes.

2. Stap

Bak de fijngesneden ui en knoflook goudbruin in een koekenpan.

3. Stap

Voeg de pompoen en wortel toe en overgiet met de bouillon. Kook tot de groenten zacht zijn.

4. Stap

Als de groente zacht is, pureer het tot een gladde crème en voeg kookroom toe. Breng op smaak met zout en kruiden.

Ingrediënten
1 stukjes
Hokkaido pompoen
2 stukjes
wortelen
1 stukjes
De Ui
2 kruidnagel
knoflook
1 l
Groentebouillon
200 ml
kookroom
1 theelepel
Zout
12 theelepels
gemalen zwarte peper