:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/zIcFiw7XErwTMzDFVO4v/53eed1c04254a3ffa5dfd5f05b2692.jpeg)
Bron :: Einladung_zum_Essen from Pixabay
Hokkaido Pompoenroomsoep
Pompoenroomsoep is het perfecte gerecht voor koude herfst- en winterdagen. Het is niet nodig om de Hokkaido-pompoen te schillen en het zit vol voeding en smaak.
Ingrediënten
- 1 stukjes Hokkaido pompoen
- 2 stukjes wortelen
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 l Groentebouillon
- 200 ml kookroom
- 1 theelepel Zout
- 1⁄2 theelepels gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Maak de pompoen en groenten schoon en snijd ze in kleinere stukjes.
Bak de fijngesneden ui en knoflook goudbruin in een koekenpan.
Voeg de pompoen en wortel toe en overgiet met de bouillon. Kook tot de groenten zacht zijn.
Als de groente zacht is, pureer het tot een gladde crème en voeg kookroom toe. Breng op smaak met zout en kruiden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Hokkaido Pompoenroomsoep
Pompoenroomsoep is het perfecte gerecht voor koude herfst- en winterdagen. Het is niet nodig om de Hokkaido-pompoen te schillen en het zit vol voeding en smaak.
Maak de pompoen en groenten schoon en snijd ze in kleinere stukjes.
Bak de fijngesneden ui en knoflook goudbruin in een koekenpan.
Voeg de pompoen en wortel toe en overgiet met de bouillon. Kook tot de groenten zacht zijn.
Als de groente zacht is, pureer het tot een gladde crème en voeg kookroom toe. Breng op smaak met zout en kruiden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?