Bron :: Believe_In_Me from Getty Images
Het beste vlees om te grillen
Gegrild vlees is een klassiek zomergerecht dat bijzonder smakelijk is wanneer het onder de open lucht wordt bereid.
Ingrediënten
- 1 kg Vlees
- 2 stukjes De Ui
- 4 lepels olie
- 100 ml Sojasaus
- 2 stukjes knoflook
Laatste folders
Procedure
Snijd het vlees in middelgrote stukken en doe het in een kom. Voeg er olie, sojasaus en gehakte knoflook aan toe. Snijd de ui in ringen en voeg deze ook toe. Meng alles goed, dek af en laat het minstens 2 uur marineren, maar bij voorkeur 's nachts.
Haal het vlees uit de marinade en laat het minstens 30 minuten op kamertemperatuur staan voordat je gaat grillen.
Verhit de grill tot een middelhoog vuur. Leg het vlees op de grill en gril het aan elke kant, afhankelijk van de dikte van de stukken vlees en de temperatuur van de grill.
Bestrijk het vlees tijdens het grillen met de rest van de marinade. Als het vlees klaar is, haal het van de grill en laat het minstens 5 minuten rusten voordat je het serveert.
Serveer gegrilde groenten, aardappelen of een andere bijgerecht naar keuze met het vlees. Eet smakelijk!