ADVERTENTIE

Bron :: alenvl from Getty Images

Groentesalade met zure room

Een lichte en verfrissende groentesalade met zure room. Ideaal als lichte lunch of diner, maar ook als bijgerecht bij hoofdgerechten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Salade

  • 1 stukjes tomaat Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Komkommer Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Rode paprika Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Radijsje Toegevoegd aan

Aankleden

  • 200 ml zure room Toegevoegd aan
  • 1 el azijn Toegevoegd aan
  • 2 el plantaardige olie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes citroen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

We snijden alle groenten en doen ze in een kom.

2. Stap

We mengen zure room met olie, azijn en citroensap, voegen geperste knoflook toe en brengen op smaak met zout en kruiden.

3. Stap

Giet de dressing over de salade en meng opnieuw.

4. Stap

Laat het een tijdje rusten zodat de smaken kunnen mengen en serveer dan.

ADVERTENTIE
5. Stap

We kunnen de groene salade versieren met dille.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Groentesalade met zure room

Een lichte en verfrissende groentesalade met zure room. Ideaal als lichte lunch of diner, maar ook als bijgerecht bij hoofdgerechten.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We snijden alle groenten en doen ze in een kom.

2. Stap

We mengen zure room met olie, azijn en citroensap, voegen geperste knoflook toe en brengen op smaak met zout en kruiden.

3. Stap

Giet de dressing over de salade en meng opnieuw.

4. Stap

Laat het een tijdje rusten zodat de smaken kunnen mengen en serveer dan.

5. Stap

We kunnen de groene salade versieren met dille.

Ingrediënten
Salade
1 stukjes
tomaat
1 stukjes
Komkommer
2 stukjes
Rode paprika
1 stukjes
De Ui
1 stukjes
Radijsje
Aankleden
200 ml
zure room
1 el
azijn
2 el
plantaardige olie
1 stukjes
citroen
1 stukjes
knoflook
zout en peper