:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/LR8reJYXT2U8-nDAK1Z7/7ced4dbf47c4005a120df47857e442.jpeg)
Bron :: milanfoto from Getty Images
Goulashsoep met worst
Probeer de klassieke goulashsoep verrijkt met de uitgesproken smaak van worst. Deze soep is perfect voor koude dagen en zal je zeker opwarmen.
Ingrediënten
- 500 g rundvlees
- 2 stukjes De Ui
- 4 stukjes aardappel
- 4 stuk worst
- 2 Lepels reuzel
- 2 Lepels Zoete paprika
- 1 Lepel Marjolein
- 1 Lepel komijn
- 2 l water
- 2 Stukken laurierblad
- 4 Stukken Hele peper
- 2 Lepels Zout
Laatste folders
Procedure
Bak de gesnipperde ui in de reuzel goudbruin.
Voeg het gesneden rundvlees toe en bak totdat het vlees rondom stevig is.
Haal de pan van het fornuis en voeg de paprika toe, roer goed.
Voeg water, laurierblaadje, peper, marjolein en komijn toe. Doe alles in een grotere pan en kook het afgedekt ongeveer een uur lang.
Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg ze toe aan de pot.
Snijd de worstjes in plakjes en voeg ze ook toe aan de pan. Kook nog 15 minuten, of totdat de aardappelen zacht zijn.
Breng de soep op smaak met zout en serveer deze heet.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Goulashsoep met worst
Probeer de klassieke goulashsoep verrijkt met de uitgesproken smaak van worst. Deze soep is perfect voor koude dagen en zal je zeker opwarmen.
Bak de gesnipperde ui in de reuzel goudbruin.
Voeg het gesneden rundvlees toe en bak totdat het vlees rondom stevig is.
Haal de pan van het fornuis en voeg de paprika toe, roer goed.
Voeg water, laurierblaadje, peper, marjolein en komijn toe. Doe alles in een grotere pan en kook het afgedekt ongeveer een uur lang.
Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg ze toe aan de pot.
Snijd de worstjes in plakjes en voeg ze ook toe aan de pan. Kook nog 15 minuten, of totdat de aardappelen zacht zijn.
Breng de soep op smaak met zout en serveer deze heet.
Hoe heb je dit recept gemaakt?