ADVERTENTIE
Bron :: milanfoto from Getty Images
Goulashsoep met worst
Probeer de klassieke goulashsoep verrijkt met de uitgesproken smaak van worst. Deze soep is perfect voor koude dagen en zal je zeker opwarmen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g rundvlees
- 2 stukjes De Ui
- 4 stukjes aardappel
- 4 stuk worst
- 2 Lepels reuzel
- 2 Lepels Zoete paprika
- 1 Lepel Marjolein
- 1 Lepel komijn
- 2 l water
- 2 Stukken laurierblad
- 4 Stukken Hele peper
- 2 Lepels Zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Bak de gesnipperde ui in de reuzel goudbruin.
2. Stap
Voeg het gesneden rundvlees toe en bak totdat het vlees rondom stevig is.
3. Stap
Haal de pan van het fornuis en voeg de paprika toe, roer goed.
4. Stap
Voeg water, laurierblaadje, peper, marjolein en komijn toe. Doe alles in een grotere pan en kook het afgedekt ongeveer een uur lang.
5. Stap
Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg ze toe aan de pot.
6. Stap
Snijd de worstjes in plakjes en voeg ze ook toe aan de pan. Kook nog 15 minuten, of totdat de aardappelen zacht zijn.
7. Stap
Breng de soep op smaak met zout en serveer deze heet.