ADVERTENTIE

Bron :: milanfoto from Getty Images

Goulashsoep met worst

Probeer de klassieke goulashsoep verrijkt met de uitgesproken smaak van worst. Deze soep is perfect voor koude dagen en zal je zeker opwarmen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g rundvlees Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 4 stukjes aardappel Toegevoegd aan
  • 4 stuk worst Toegevoegd aan
  • 2 Lepels reuzel Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Zoete paprika Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Marjolein Toegevoegd aan
  • 1 Lepel komijn Toegevoegd aan
  • 2 l water Toegevoegd aan
  • 2 Stukken laurierblad Toegevoegd aan
  • 4 Stukken Hele peper Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Bak de gesnipperde ui in de reuzel goudbruin.

2. Stap

Voeg het gesneden rundvlees toe en bak totdat het vlees rondom stevig is.

3. Stap

Haal de pan van het fornuis en voeg de paprika toe, roer goed.

4. Stap

Voeg water, laurierblaadje, peper, marjolein en komijn toe. Doe alles in een grotere pan en kook het afgedekt ongeveer een uur lang.

ADVERTENTIE
5. Stap

Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg ze toe aan de pot.

6. Stap

Snijd de worstjes in plakjes en voeg ze ook toe aan de pan. Kook nog 15 minuten, of totdat de aardappelen zacht zijn.

7. Stap

Breng de soep op smaak met zout en serveer deze heet.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Goulashsoep met worst

Probeer de klassieke goulashsoep verrijkt met de uitgesproken smaak van worst. Deze soep is perfect voor koude dagen en zal je zeker opwarmen.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bak de gesnipperde ui in de reuzel goudbruin.

2. Stap

Voeg het gesneden rundvlees toe en bak totdat het vlees rondom stevig is.

3. Stap

Haal de pan van het fornuis en voeg de paprika toe, roer goed.

4. Stap

Voeg water, laurierblaadje, peper, marjolein en komijn toe. Doe alles in een grotere pan en kook het afgedekt ongeveer een uur lang.

5. Stap

Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg ze toe aan de pot.

6. Stap

Snijd de worstjes in plakjes en voeg ze ook toe aan de pan. Kook nog 15 minuten, of totdat de aardappelen zacht zijn.

7. Stap

Breng de soep op smaak met zout en serveer deze heet.

Ingrediënten
500 g
rundvlees
2 stukjes
De Ui
4 stukjes
aardappel
4 stuk
worst
2 Lepels
reuzel
2 Lepels
Zoete paprika
1 Lepel
Marjolein
1 Lepel
komijn
2 l
water
2 Stukken
laurierblad
4 Stukken
Hele peper
2 Lepels
Zout