ADVERTENTIE
Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus
Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
3
- 1 verpakking gnocchi
- 1 kleiner De Ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 De Handvol gedroogde paddenstoelen
- 1 el boter
- 1 De Handvol gewassen en fijngehakte peterselie
- 250 ml slagroom
- 50 g Geraspte mozzarella
- Bospaddenstoel bouillon
- Paddenstoelen specerijen vitana cz
- Zout
- Zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Laat de gedroogde paddenstoelen minstens 30 minuten weken in water.
2. Stap
We snijden de ui fijn en bakken deze lichtjes in boter tot het glazig is samen met de geperste knoflook.
3. Stap
We voegen de champignons toe en sauteren alles samen een beetje langer.
4. Stap
Giet over met slagroom, voeg een paar lepels paddenstoelenbouillon toe, paddenstoelenkruiden en zout.
5. Stap
Tot slot voegen we peterselie en geraspte mozzarella toe. Indien nodig brengen we de saus verder op smaak.
6. Stap
Kook de gnocchi in gezouten water, voeg toe aan de saus en roer. Serveer met parmezaan of een andere geraspte kaas.