ADVERTENTIE

Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus

Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 1 verpakking gnocchi Toegevoegd aan
  • 1 kleiner De Ui Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 De Handvol gedroogde paddenstoelen Toegevoegd aan
  • 1 el boter Toegevoegd aan
  • 1 De Handvol gewassen en fijngehakte peterselie Toegevoegd aan
  • 250 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 50 g Geraspte mozzarella Toegevoegd aan
  • Bospaddenstoel bouillon Toegevoegd aan
  • Paddenstoelen specerijen vitana cz Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Laat de gedroogde paddenstoelen minstens 30 minuten weken in water.

2. Stap

We snijden de ui fijn en bakken deze lichtjes in boter tot het glazig is samen met de geperste knoflook.

3. Stap

We voegen de champignons toe en sauteren alles samen een beetje langer.

4. Stap

Giet over met slagroom, voeg een paar lepels paddenstoelenbouillon toe, paddenstoelenkruiden en zout.

ADVERTENTIE
5. Stap

Tot slot voegen we peterselie en geraspte mozzarella toe. Indien nodig brengen we de saus verder op smaak.

6. Stap

Kook de gnocchi in gezouten water, voeg toe aan de saus en roer. Serveer met parmezaan of een andere geraspte kaas.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus

Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.

40
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Laat de gedroogde paddenstoelen minstens 30 minuten weken in water.

2. Stap

We snijden de ui fijn en bakken deze lichtjes in boter tot het glazig is samen met de geperste knoflook.

3. Stap

We voegen de champignons toe en sauteren alles samen een beetje langer.

4. Stap

Giet over met slagroom, voeg een paar lepels paddenstoelenbouillon toe, paddenstoelenkruiden en zout.

5. Stap

Tot slot voegen we peterselie en geraspte mozzarella toe. Indien nodig brengen we de saus verder op smaak.

6. Stap

Kook de gnocchi in gezouten water, voeg toe aan de saus en roer. Serveer met parmezaan of een andere geraspte kaas.

Ingrediënten
1 verpakking
gnocchi
1 kleiner
De Ui
2
teentjes knoflook
1 De Handvol
gedroogde paddenstoelen
1 el
boter
1 De Handvol
gewassen en fijngehakte peterselie
250 ml
slagroom
50 g
Geraspte mozzarella
Bospaddenstoel bouillon
Paddenstoelen specerijen vitana cz
Zout
Zwarte peper