:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/YkwDFlcmKuL2l2m3DwvO/30ae8665a83c3f86d05d10fd8eaf99.jpeg)
Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus
Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.
Ingrediënten
- 1 verpakking gnocchi
- 1 kleiner De Ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 De Handvol gedroogde paddenstoelen
- 1 el boter
- 1 De Handvol gewassen en fijngehakte peterselie
- 250 ml slagroom
- 50 g Geraspte mozzarella
- Bospaddenstoel bouillon
- Paddenstoelen specerijen vitana cz
- Zout
- Zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Laat de gedroogde paddenstoelen minstens 30 minuten weken in water.
We snijden de ui fijn en bakken deze lichtjes in boter tot het glazig is samen met de geperste knoflook.
We voegen de champignons toe en sauteren alles samen een beetje langer.
Giet over met slagroom, voeg een paar lepels paddenstoelenbouillon toe, paddenstoelenkruiden en zout.
Tot slot voegen we peterselie en geraspte mozzarella toe. Indien nodig brengen we de saus verder op smaak.
Kook de gnocchi in gezouten water, voeg toe aan de saus en roer. Serveer met parmezaan of een andere geraspte kaas.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus
Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.
Laat de gedroogde paddenstoelen minstens 30 minuten weken in water.
We snijden de ui fijn en bakken deze lichtjes in boter tot het glazig is samen met de geperste knoflook.
We voegen de champignons toe en sauteren alles samen een beetje langer.
Giet over met slagroom, voeg een paar lepels paddenstoelenbouillon toe, paddenstoelenkruiden en zout.
Tot slot voegen we peterselie en geraspte mozzarella toe. Indien nodig brengen we de saus verder op smaak.
Kook de gnocchi in gezouten water, voeg toe aan de saus en roer. Serveer met parmezaan of een andere geraspte kaas.
Hoe heb je dit recept gemaakt?