ADVERTENTIE
Bron :: Cons Ramirez from Getty Images
Gevulde pannenkoeken op de hartige manier
Lekkere en voedzame gevulde pannenkoeken, die niet alleen uw smaakpapillen zullen waarderen, maar ook uw gezondheid. Ze zijn ideaal voor een gezond avondmaal of een feestje met familie en vrienden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pannenkoekenmand
- 250 g gewoon meel
- 500 ml melk
- 4 stukjes Eieren
- 1 theelepel Zout
Vulling
- 200 g ham
- 300 g Kaas spread
- 2 stukjes Lente-ui
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Eerst bereiden we het pannenkoekenbeslag voor.
2. Stap
We doen alle ingrediënten voor het deeg in één grote kom en kloppen ze tot een glad mengsel.
3. Stap
We laten het deeg 30 minuten rusten.
4. Stap
Bereid intussen de vulling voor. Snijd de ham en lente-ui in kleine stukjes en meng met de rauwe spread.
5. Stap
We bakken pannenkoeken in een pan met een beetje olie. Als de ene kant klaar is, draaien we hem om en besmeren we de vulling op de bovenkant, die al gebakken is.
6. Stap
We bakken de pannenkoeken goudbruin en serveren ze heet.