ADVERTENTIE

Bron :: Mykola Lunov from Canva

Gevulde hartige pannenkoeken

Lekkere en vullende gevulde hartige pannenkoeken zijn een geweldige keuze voor een snelle lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Pannenkoeken

  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan

Vulling

  • 300 g ham Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 100 g harde kaas Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We mengen bloem, eieren, melk en zout tot een glad mengsel. We maken pannenkoekdeeg.

2. Stap

Verhit de olie in een pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

3. Stap

We snijden de ham en bakken deze goudbruin in de pan.

4. Stap

Snijd de ui en voeg deze toe aan het vlees. Bak het even aan, voeg dan de geraspte kaas, zout en peper toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

We leggen de vulling op elke pannenkoek, rollen ze op en serveren ze.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gevulde hartige pannenkoeken

Lekkere en vullende gevulde hartige pannenkoeken zijn een geweldige keuze voor een snelle lunch of diner.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mengen bloem, eieren, melk en zout tot een glad mengsel. We maken pannenkoekdeeg.

2. Stap

Verhit de olie in een pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

3. Stap

We snijden de ham en bakken deze goudbruin in de pan.

4. Stap

Snijd de ui en voeg deze toe aan het vlees. Bak het even aan, voeg dan de geraspte kaas, zout en peper toe.

5. Stap

We leggen de vulling op elke pannenkoek, rollen ze op en serveren ze.

Ingrediënten
Pannenkoeken
200 g
gewoon meel
2 stukjes
Eieren
500 ml
melk
Zout
Vulling
300 g
ham
1 stukjes
De Ui
100 g
harde kaas
2 el
olie
zout en peper