ADVERTENTIE
Bron :: monkeybusinessimages from Canva
Geroosterde lamsbout met knoflook en rozemarijn
Deze smakelijke en aromatische lamsbout wordt geroosterd tot goudbruin met knoflook en rozemarijn.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stukjes lamsbout
- 5 stukjes knoflook
- 2 twijgen Rozemarijn
- 2 lepels olijfolie
- zeezout
- Zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Stap
Lamsbeen gewassen en schoongemaakt. De knoflook gepeld en de rozemarijn gespoeld.
3. Stap
Meng in een kleine kom olijfolie, geplette knoflook, gehakte rozemarijn, zout en peper.
4. Stap
Wrij het lamsbeen in met dit mengsel aan alle kanten.
5. Stap
Plaats het lambeen in een braadpan of eventueel op een bakplaat.
6. Stap
Bak de bout in de oven voor ongeveer 2 uur of tot de thermometer 70 graden Celsius aangeeft.
7. Stap
Laat het gebakken lamsvlees 10-15 minuten rusten, daarna kunt u het snijden en serveren.