ADVERTENTIE

Bron :: brebca from Getty Images Pro

Geroosterde kippenvleugels

Een uitstekend recept voor knapperige geroosterde kippenvleugels, gecoat in een geweldige marinade. Deze simpele en snelle optie voor het diner zal bij het hele gezin in de smaak vallen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Kippenvleugels Toegevoegd aan
  • 3 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes citroen Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 Artikel korrel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, gemalen paprika en het sap van een citroen.

2. Stap

Maak de kippenvleugels schoon, droog ze af en bestrijk ze met marinade. Laat ze minstens 30 minuten rusten in de koelkast.

3. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg bakpapier op de bakplaat en verdeel de kippenvleugels erover. Bak 25-30 minuten, of tot de vleugels goudbruin en knapperig zijn.

4. Stap

Bestrooi de klaargemaakte vleugels met zout, voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe en serveer.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Geroosterde kippenvleugels

Een uitstekend recept voor knapperige geroosterde kippenvleugels, gecoat in een geweldige marinade. Deze simpele en snelle optie voor het diner zal bij het hele gezin in de smaak vallen.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, gemalen paprika en het sap van een citroen.

2. Stap

Maak de kippenvleugels schoon, droog ze af en bestrijk ze met marinade. Laat ze minstens 30 minuten rusten in de koelkast.

3. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg bakpapier op de bakplaat en verdeel de kippenvleugels erover. Bak 25-30 minuten, of tot de vleugels goudbruin en knapperig zijn.

4. Stap

Bestrooi de klaargemaakte vleugels met zout, voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe en serveer.

Ingrediënten
1 kg
Kippenvleugels
3 el
olijfolie
2 stukjes
knoflook
1 stukjes
citroen
1 Artikel
Gemalen paprika
1 Artikel
korrel zout