:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/mrICEpERrEoyWxu2M1Xu/9e447c3ee404a31ca4a725534dc65c.jpeg)
Bron :: brebca from Getty Images Pro
Geroosterde kippenvleugels
Een uitstekend recept voor knapperige geroosterde kippenvleugels, gecoat in een geweldige marinade. Deze simpele en snelle optie voor het diner zal bij het hele gezin in de smaak vallen.
Ingrediënten
- 1 kg Kippenvleugels
- 3 el olijfolie
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes citroen
- 1 Artikel Gemalen paprika
- 1 Artikel korrel zout
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, gemalen paprika en het sap van een citroen.
Maak de kippenvleugels schoon, droog ze af en bestrijk ze met marinade. Laat ze minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg bakpapier op de bakplaat en verdeel de kippenvleugels erover. Bak 25-30 minuten, of tot de vleugels goudbruin en knapperig zijn.
Bestrooi de klaargemaakte vleugels met zout, voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe en serveer.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Geroosterde kippenvleugels
Een uitstekend recept voor knapperige geroosterde kippenvleugels, gecoat in een geweldige marinade. Deze simpele en snelle optie voor het diner zal bij het hele gezin in de smaak vallen.
Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, gemalen paprika en het sap van een citroen.
Maak de kippenvleugels schoon, droog ze af en bestrijk ze met marinade. Laat ze minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg bakpapier op de bakplaat en verdeel de kippenvleugels erover. Bak 25-30 minuten, of tot de vleugels goudbruin en knapperig zijn.
Bestrooi de klaargemaakte vleugels met zout, voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe en serveer.
Hoe heb je dit recept gemaakt?