:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/X_6l240_1_yBNd-Kj5zT/298e3250d430d7a09b4195d634953f.jpeg)
Bron :: Vladimir Mironov from Canva
Geroosterd lamsvlees
Dit recept voor geroosterd lamsvlees met rozemarijn en tijm is een geweldige keuze voor een origineel diner.
Ingrediënten
Vlees
- 1 stuk Lamsschouder
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Olie en kruiden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels Verse rozemarijn
- 2 theelepels Verse tijm
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200°C.
Zout het vlees en kruid het.
Wrijf het vlees in met olijfolie.
Bestrooi het vlees met rozemarijn en tijm.
Doe het vlees in de oven en bak het 2 uur tot het goudbruin is.
Vergeet niet om het vlees tijdens het bakken meerdere keren te besprenkelen met het sap uit de braadpan.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Geroosterd lamsvlees
Dit recept voor geroosterd lamsvlees met rozemarijn en tijm is een geweldige keuze voor een origineel diner.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Zout het vlees en kruid het.
Wrijf het vlees in met olijfolie.
Bestrooi het vlees met rozemarijn en tijm.
Doe het vlees in de oven en bak het 2 uur tot het goudbruin is.
Vergeet niet om het vlees tijdens het bakken meerdere keren te besprenkelen met het sap uit de braadpan.
Hoe heb je dit recept gemaakt?