:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6b1P0DJUDsqinIqqI_50/353adfa3974c510cbe61c125484209.png)
Gemberlikeur
Gemberlikeur is ideaal voor de koude periode van het jaar. Het heeft een oosterse smaak en de sterke kracht van gember zelf, bekend om zijn geneeskrachtige effecten.
Ingrediënten
- 200 g Ginger
- 1 l wodka
- 400 g suiker
Laatste folders
Procedure
Snijd de gember in dunne plakjes.
Doe de gember in een groot glas of fles.
Voeg suiker toe en schenk de wodka in.
Sluit de beker of fles goed en schud om de suiker te laten oplossen.
Laat het minstens 2 weken op een donkere, koele plaats staan om de smaken te laten mengen.
Zeef vervolgens door een fijne zeef of gaas en giet terug in de originele fles.
De gemberlikeur is klaar om geserveerd te worden. Het smaakt geweldig solo gekoeld, of als onderdeel van cocktails.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gemberlikeur
Gemberlikeur is ideaal voor de koude periode van het jaar. Het heeft een oosterse smaak en de sterke kracht van gember zelf, bekend om zijn geneeskrachtige effecten.
Snijd de gember in dunne plakjes.
Doe de gember in een groot glas of fles.
Voeg suiker toe en schenk de wodka in.
Sluit de beker of fles goed en schud om de suiker te laten oplossen.
Laat het minstens 2 weken op een donkere, koele plaats staan om de smaken te laten mengen.
Zeef vervolgens door een fijne zeef of gaas en giet terug in de originele fles.
De gemberlikeur is klaar om geserveerd te worden. Het smaakt geweldig solo gekoeld, of als onderdeel van cocktails.
Hoe heb je dit recept gemaakt?