:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/nxWHlzfaq14rLjIrFzfT/aae6c82355462fc4cda0cba5971afc.png)
Bron :: timolina via Freepik
Gekookte aardappelen met Chili con Carne
Een heerlijk gerecht dat wordt geserveerd met een heerlijke combinatie van gebakken aardappelen en pittige chili con carne. Het is een complete maaltijd die vooral op koude dagen warmte en comfort biedt.
Ingrediënten
Gekookte aardappelen
- 8 Stuk Aardappelen
- 2 Theelepel zout
Chili con Carne
- 500 Gram gehakt
- 2 Stuk Uien
- 2 Stuk teentjes knoflook
- 1 Kan Tomaten
- 1 Kan rode bonen
- 1 Theelepel chilipoeder
- 1 Knijpen zout
- 1 Knijpen Peper
Laatste folders
Procedure
Voor de aardappelen met chili con carne, was de aardappelen grondig en kook ze dan in een pot met gezouten water. Laat ze koken tot ze zacht zijn.
Terwijl de aardappelen koken, kunt u de chili con carne bereiden. Hak eerst de uien en knoflook fijn en bak ze in een pan.
Voeg het gehakt toe en kook het tot het volledig gaar is.
Voeg de tomaten en kidneybonen toe en laat het mengsel sudderen.
Breng de chili con carne op smaak met het chilipoeder, zout en peper en laat het verder sudderen tot het de gewenste consistentie heeft bereikt.
Zodra de aardappelen klaar zijn, kunnen ze worden afgetapt en geserveerd. De chili con carne wordt naast de gekookte aardappelen geserveerd. Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gekookte aardappelen met Chili con Carne
Een heerlijk gerecht dat wordt geserveerd met een heerlijke combinatie van gebakken aardappelen en pittige chili con carne. Het is een complete maaltijd die vooral op koude dagen warmte en comfort biedt.
Voor de aardappelen met chili con carne, was de aardappelen grondig en kook ze dan in een pot met gezouten water. Laat ze koken tot ze zacht zijn.
Terwijl de aardappelen koken, kunt u de chili con carne bereiden. Hak eerst de uien en knoflook fijn en bak ze in een pan.
Voeg het gehakt toe en kook het tot het volledig gaar is.
Voeg de tomaten en kidneybonen toe en laat het mengsel sudderen.
Breng de chili con carne op smaak met het chilipoeder, zout en peper en laat het verder sudderen tot het de gewenste consistentie heeft bereikt.
Zodra de aardappelen klaar zijn, kunnen ze worden afgetapt en geserveerd. De chili con carne wordt naast de gekookte aardappelen geserveerd. Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?