:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/TCKvzgB_OPZueT_9zN-X/e5451c5aad431ad3db08b20dc3e55c.jpeg)
Bron :: Pixabay: RitaE
Gehaktballetjes van gehakt
Uitstekende en eenvoudige gehaktballetjes, die ideaal zijn als bijgerecht bij verschillende gerechten of als eenvoudige maaltijd op zich.
Ingrediënten
Ballen
- 500 g gehakt
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes ei
- 100 g paneermeel
Kruiden
- 2 theelepel Rode paprika
- 1 theelepel Zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.
Meng het gehakt met de fijngehakte ui en knoflook, voeg het ei en het paneermeel toe. Meng alles goed door elkaar.
We voegen kruiden toe en roeren nogmaals.
We vormen balletjes van het vleesmengsel en bakken ze in een pan met olie aan beide zijden goudbruin.
We leggen de afgewerkte gehaktballen op een papieren doek om overtollige olie te verwijderen.
We kunnen saus naar smaak toevoegen aan gehaktballen of ze apart serveren als bijgerecht bij de maaltijd.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gehaktballetjes van gehakt
Uitstekende en eenvoudige gehaktballetjes, die ideaal zijn als bijgerecht bij verschillende gerechten of als eenvoudige maaltijd op zich.
We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.
Meng het gehakt met de fijngehakte ui en knoflook, voeg het ei en het paneermeel toe. Meng alles goed door elkaar.
We voegen kruiden toe en roeren nogmaals.
We vormen balletjes van het vleesmengsel en bakken ze in een pan met olie aan beide zijden goudbruin.
We leggen de afgewerkte gehaktballen op een papieren doek om overtollige olie te verwijderen.
We kunnen saus naar smaak toevoegen aan gehaktballen of ze apart serveren als bijgerecht bij de maaltijd.
Hoe heb je dit recept gemaakt?