ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: RitaE

Gehaktballetjes van gehakt

Uitstekende en eenvoudige gehaktballetjes, die ideaal zijn als bijgerecht bij verschillende gerechten of als eenvoudige maaltijd op zich.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Ballen

  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 g paneermeel Toegevoegd aan

Kruiden

  • 2 theelepel Rode paprika Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.

2. Stap

Meng het gehakt met de fijngehakte ui en knoflook, voeg het ei en het paneermeel toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Stap

We voegen kruiden toe en roeren nogmaals.

4. Stap

We vormen balletjes van het vleesmengsel en bakken ze in een pan met olie aan beide zijden goudbruin.

ADVERTENTIE
5. Stap

We leggen de afgewerkte gehaktballen op een papieren doek om overtollige olie te verwijderen.

6. Stap

We kunnen saus naar smaak toevoegen aan gehaktballen of ze apart serveren als bijgerecht bij de maaltijd.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gehaktballetjes van gehakt

Uitstekende en eenvoudige gehaktballetjes, die ideaal zijn als bijgerecht bij verschillende gerechten of als eenvoudige maaltijd op zich.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.

2. Stap

Meng het gehakt met de fijngehakte ui en knoflook, voeg het ei en het paneermeel toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Stap

We voegen kruiden toe en roeren nogmaals.

4. Stap

We vormen balletjes van het vleesmengsel en bakken ze in een pan met olie aan beide zijden goudbruin.

5. Stap

We leggen de afgewerkte gehaktballen op een papieren doek om overtollige olie te verwijderen.

6. Stap

We kunnen saus naar smaak toevoegen aan gehaktballen of ze apart serveren als bijgerecht bij de maaltijd.

Ingrediënten
Ballen
500 g
gehakt
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
1 stukjes
ei
100 g
paneermeel
Kruiden
2 theelepel
Rode paprika
1 theelepel
Zout
1 theelepel
gemalen zwarte peper