ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: RitaE
Gehaktballetjes van gehakt
Uitstekende en eenvoudige gehaktballetjes, die ideaal zijn als bijgerecht bij verschillende gerechten of als eenvoudige maaltijd op zich.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Ballen
- 500 g gehakt
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes ei
- 100 g paneermeel
Kruiden
- 2 theelepel Rode paprika
- 1 theelepel Zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.
2. Stap
Meng het gehakt met de fijngehakte ui en knoflook, voeg het ei en het paneermeel toe. Meng alles goed door elkaar.
3. Stap
We voegen kruiden toe en roeren nogmaals.
4. Stap
We vormen balletjes van het vleesmengsel en bakken ze in een pan met olie aan beide zijden goudbruin.
5. Stap
We leggen de afgewerkte gehaktballen op een papieren doek om overtollige olie te verwijderen.
6. Stap
We kunnen saus naar smaak toevoegen aan gehaktballen of ze apart serveren als bijgerecht bij de maaltijd.