ADVERTENTIE

Gehaktballen met spaghetti

Een klassiek Italiaans gerecht dat niet alleen kinderen zal bevallen. Gehaktballen bereid in een aromatische tomatensaus, geserveerd met spaghetti.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Ballen

  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Eitje Toegevoegd aan
  • 100 g paneermeel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Saus

  • 1 plechovka Tomaten in sap Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 en zout en peper Toegevoegd aan
  • 1 en Gemalen basilicum Toegevoegd aan
  • 1 en Gedroogde oregano Toegevoegd aan

Spaghetti

  • 400 g spaghetti Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui en knoflook fijn.

2. Stap

Bak de ui en knoflook goudbruin in een pan op middelhoog vuur.

3. Stap

Voeg in een kom het gehakt, de gebakken ui en knoflook, de eieren, de broodkruimels, zout en peper toe. Meng het mengsel goed.

4. Stap

Vorm ballen uit het vleesmengsel en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak de gehaktballen 15 minuten lang in een voorverwarmde oven.

6. Stap

Bereid intussen de saus voor. Bak de ui en knoflook in de pan, voeg een blik tomaten, zout, peper, basilicum en oregano toe. Laat de saus 10 minuten sudderen.

7. Stap

Voeg de gebakken gehaktballen toe aan de saus en kook nog 15 minuten.

8. Stap

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Meng de afgegoten spaghetti met de gehaktballen en de saus.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gehaktballen met spaghetti

Een klassiek Italiaans gerecht dat niet alleen kinderen zal bevallen. Gehaktballen bereid in een aromatische tomatensaus, geserveerd met spaghetti.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui en knoflook fijn.

2. Stap

Bak de ui en knoflook goudbruin in een pan op middelhoog vuur.

3. Stap

Voeg in een kom het gehakt, de gebakken ui en knoflook, de eieren, de broodkruimels, zout en peper toe. Meng het mengsel goed.

4. Stap

Vorm ballen uit het vleesmengsel en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.

5. Stap

Bak de gehaktballen 15 minuten lang in een voorverwarmde oven.

6. Stap

Bereid intussen de saus voor. Bak de ui en knoflook in de pan, voeg een blik tomaten, zout, peper, basilicum en oregano toe. Laat de saus 10 minuten sudderen.

7. Stap

Voeg de gebakken gehaktballen toe aan de saus en kook nog 15 minuten.

8. Stap

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Meng de afgegoten spaghetti met de gehaktballen en de saus.

Ingrediënten
Ballen
500 g
gehakt
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
1 stukjes
Eitje
100 g
paneermeel
1 Artikel
Zout
1 Artikel
gemalen zwarte peper
Saus
1 plechovka
Tomaten in sap
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
1 en
zout en peper
1 en
Gemalen basilicum
1 en
Gedroogde oregano
Spaghetti
400 g
spaghetti