:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/S0gmhW5V5szYnLT6yuoa/3855892ade9cc116516db7cdb18079.jpeg)
Bron :: svetlana-kolpakova from Canva
Gegrilde kipstukjes
Heerlijke en sappige gegrilde kipborsten met aromatische kruiden en citroen. Dit eenvoudige recept is perfect voor zomerse barbecues of voor een gezonde avondmaaltijd gedurende het hele jaar.
Ingrediënten
Vlees
- 4 Stukken kipfilet
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Zwarte peper
Marinade
- 2 kruidnagel knoflook
- 2 theelepels boter
- 1 stuk citroen
- 2 lepels olijfolie
- 1 lepel Gedroogde kruiden
Laatste folders
Procedure
Verwarm de grill voor op middelhoge temperatuur.
Bestrooi de kipfilet aan beide kanten met zout en peper.
Meng voor de marinade de geperste knoflook, boter, sap van een halve citroen, olijfolie en kruiden.
Smeer de kipfilet in met marinade en laat het minstens 30 minuten staan.
Gril de kipfilets 6-7 minuten aan elke kant of tot ze volledig gaar zijn.
Laat het vlees een paar minuten rusten voordat je het opdient, en snijd het dan in stukken.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gegrilde kipstukjes
Heerlijke en sappige gegrilde kipborsten met aromatische kruiden en citroen. Dit eenvoudige recept is perfect voor zomerse barbecues of voor een gezonde avondmaaltijd gedurende het hele jaar.
Verwarm de grill voor op middelhoge temperatuur.
Bestrooi de kipfilet aan beide kanten met zout en peper.
Meng voor de marinade de geperste knoflook, boter, sap van een halve citroen, olijfolie en kruiden.
Smeer de kipfilet in met marinade en laat het minstens 30 minuten staan.
Gril de kipfilets 6-7 minuten aan elke kant of tot ze volledig gaar zijn.
Laat het vlees een paar minuten rusten voordat je het opdient, en snijd het dan in stukken.
Hoe heb je dit recept gemaakt?