:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/Eqp0ccPzpiqJ1ZiFoGFA/9e924c22865355757f576ad5284e7f.jpeg)
Gefrituurde kalfslever
Traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingewanden
Ingrediënten
- 600 g Kalfslever
- 150 g Meel
- 4 ei
- 400 g paneermeel
- zout en peper
- 500 ml Olie om te bakken
Laatste folders
Procedure
Reinig de kalfslever en snijd deze in plakjes, klop ze lichtjes en droog ze van het sap.
Breng de gepaneerde lever op smaak met zout, peper en verse kruiden vlak voordat je hem paneert.
Verpak als een klassieke schnitzel in een drievoudige verpakking van gladde bloem, geklopt ei en paneermeel. Bak vervolgens in hete olie op 175°C gedurende ongeveer 10 minuten.
Text: na het braden giet je het uiteindelijk over met boter en breng je het op smaak met zout. Dien op met Weense aardappelsalade en citroen met kappertjesappel.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gefrituurde kalfslever
Traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingewanden
Reinig de kalfslever en snijd deze in plakjes, klop ze lichtjes en droog ze van het sap.
Breng de gepaneerde lever op smaak met zout, peper en verse kruiden vlak voordat je hem paneert.
Verpak als een klassieke schnitzel in een drievoudige verpakking van gladde bloem, geklopt ei en paneermeel. Bak vervolgens in hete olie op 175°C gedurende ongeveer 10 minuten.
Text: na het braden giet je het uiteindelijk over met boter en breng je het op smaak met zout. Dien op met Weense aardappelsalade en citroen met kappertjesappel.
Hoe heb je dit recept gemaakt?