ADVERTENTIE
Gefrituurde kalfslever
Traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingewanden
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 600 g Kalfslever
- 150 g Meel
- 4 ei
- 400 g paneermeel
- zout en peper
- 500 ml Olie om te bakken
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Reinig de kalfslever en snijd deze in plakjes, klop ze lichtjes en droog ze van het sap.
2. Stap
Breng de gepaneerde lever op smaak met zout, peper en verse kruiden vlak voordat je hem paneert.
3. Stap
Verpak als een klassieke schnitzel in een drievoudige verpakking van gladde bloem, geklopt ei en paneermeel. Bak vervolgens in hete olie op 175°C gedurende ongeveer 10 minuten.
4. Stap
Text: na het braden giet je het uiteindelijk over met boter en breng je het op smaak met zout. Dien op met Weense aardappelsalade en citroen met kappertjesappel.