:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/q1uRnhksa5O0IHIW8tos/bd818cd62189184bbbb2456038e5e9.jpeg)
Bron :: dusiowa from Getty Images
Gefermenteerde rabarbercake met kwark
Deze uitzonderlijke taart is geweldig voor degenen die houden van de combinatie van zoete en zure smaken. Perfect voor zomerdagen of als dessert na een zondagse lunch.
Ingrediënten
Vaak
- 500 g gewoon meel
- 250 g suiker
- 1 stukjes Kwast
- 250 ml melk
- 2 stukjes Dooier
- 100 g boter
- 1 stukjes zout
Inhoud
- 500 g rabarber
- 500 g Kwark
- 100 g suiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Strooigoed
- 100 g gewoon meel
- 70 g boter
- 50 g suiker
Laatste folders
Procedure
Bereid het deeg: Meng alle ingrediënten en laat het 1 uur rijzen.
Bereid de vulling voor: Reinig de rabarber, snij deze in kleinere stukken en meng deze met de kwark, suiker en vanillesuiker.
Bereid de topping voor: Meng alle ingrediënten en roer tot een klonterig consistentie.
Rol het deeg uit, leg het op de bakplaat, beleg het met de vulling en bestrooi met de topping.
Bak op 180°C voor ongeveer 45 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gefermenteerde rabarbercake met kwark
Deze uitzonderlijke taart is geweldig voor degenen die houden van de combinatie van zoete en zure smaken. Perfect voor zomerdagen of als dessert na een zondagse lunch.
Bereid het deeg: Meng alle ingrediënten en laat het 1 uur rijzen.
Bereid de vulling voor: Reinig de rabarber, snij deze in kleinere stukken en meng deze met de kwark, suiker en vanillesuiker.
Bereid de topping voor: Meng alle ingrediënten en roer tot een klonterig consistentie.
Rol het deeg uit, leg het op de bakplaat, beleg het met de vulling en bestrooi met de topping.
Bak op 180°C voor ongeveer 45 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?