ADVERTENTIE

Bron :: manyakotic from Getty Images

Gebakken zalm

Ik heb dit recept voor gebakken zalm gemaakt tijdens een weekendlunch voor mijn gezin en het was heerlijk!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 stuk Zalm Toegevoegd aan
  • Zout en versgemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • Paneermeel voor coating Toegevoegd aan
  • 2 stuk Eieren Toegevoegd aan
  • 3 lepels Meel Toegevoegd aan
  • Olie om te bakken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Maak de zalm schoon, was hem, dep hem droog met keukenpapier en kruid hem.

2. Stap

Roer de eieren in een kom, doe de bloem in een andere en het paneermeel in een derde. Bestrijk de zalm eerst met de bloem, dan met het ei en tot slot met het paneermeel.

3. Stap

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de zalm ongeveer 4 minuten aan elke kant of tot hij goudbruin is.

4. Stap

Haal de zalm eruit en laat hem uitlekken op keukenpapier.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gebakken zalm

Ik heb dit recept voor gebakken zalm gemaakt tijdens een weekendlunch voor mijn gezin en het was heerlijk!

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Maak de zalm schoon, was hem, dep hem droog met keukenpapier en kruid hem.

2. Stap

Roer de eieren in een kom, doe de bloem in een andere en het paneermeel in een derde. Bestrijk de zalm eerst met de bloem, dan met het ei en tot slot met het paneermeel.

3. Stap

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de zalm ongeveer 4 minuten aan elke kant of tot hij goudbruin is.

4. Stap

Haal de zalm eruit en laat hem uitlekken op keukenpapier.

Ingrediënten
4 stuk
Zalm
Zout en versgemalen zwarte peper
Paneermeel voor coating
2 stuk
Eieren
3 lepels
Meel
Olie om te bakken