:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/H8dvpVIPFg2_sRZ6PC8l/bf1435e9625cc90c86d25ca9d60bb1.jpeg)
Bron :: manyakotic from Getty Images
Gebakken zalm
Ik heb dit recept voor gebakken zalm gemaakt tijdens een weekendlunch voor mijn gezin en het was heerlijk!
Ingrediënten
- 4 stuk Zalm
- Zout en versgemalen zwarte peper
- Paneermeel voor coating
- 2 stuk Eieren
- 3 lepels Meel
- Olie om te bakken
Laatste folders
Procedure
Maak de zalm schoon, was hem, dep hem droog met keukenpapier en kruid hem.
Roer de eieren in een kom, doe de bloem in een andere en het paneermeel in een derde. Bestrijk de zalm eerst met de bloem, dan met het ei en tot slot met het paneermeel.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de zalm ongeveer 4 minuten aan elke kant of tot hij goudbruin is.
Haal de zalm eruit en laat hem uitlekken op keukenpapier.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken zalm
Ik heb dit recept voor gebakken zalm gemaakt tijdens een weekendlunch voor mijn gezin en het was heerlijk!
Maak de zalm schoon, was hem, dep hem droog met keukenpapier en kruid hem.
Roer de eieren in een kom, doe de bloem in een andere en het paneermeel in een derde. Bestrijk de zalm eerst met de bloem, dan met het ei en tot slot met het paneermeel.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de zalm ongeveer 4 minuten aan elke kant of tot hij goudbruin is.
Haal de zalm eruit en laat hem uitlekken op keukenpapier.
Hoe heb je dit recept gemaakt?