ADVERTENTIE
Bron :: manyakotic from Getty Images
Gebakken zalm
Ik heb dit recept voor gebakken zalm gemaakt tijdens een weekendlunch voor mijn gezin en het was heerlijk!
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 stuk Zalm
- Zout en versgemalen zwarte peper
- Paneermeel voor coating
- 2 stuk Eieren
- 3 lepels Meel
- Olie om te bakken
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Maak de zalm schoon, was hem, dep hem droog met keukenpapier en kruid hem.
2. Stap
Roer de eieren in een kom, doe de bloem in een andere en het paneermeel in een derde. Bestrijk de zalm eerst met de bloem, dan met het ei en tot slot met het paneermeel.
3. Stap
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de zalm ongeveer 4 minuten aan elke kant of tot hij goudbruin is.
4. Stap
Haal de zalm eruit en laat hem uitlekken op keukenpapier.