ADVERTENTIE

Bron :: Mykola Lunov from Canva

Gebakken vis van bevroren filets

Dit recept is geweldig voor een snelle en smakelijke gebakken visfilet rechtstreeks uit de vriezer. Het is uitstekend als hoofdgerecht met een groente bijgerecht.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 Stukken Bevroren visfilet Toegevoegd aan
  • 100 g Meel Toegevoegd aan
  • 2 Stukken ei Toegevoegd aan
  • 150 ml olie Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • Peterselieblad Toegevoegd aan
  • Limoen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Bereid alle ingrediënten voor. Haal de bevroren visfilet uit de vriezer om hem een beetje te laten ontdooien.

2. Stap

Meng in een grote kom de bloem, zout en peper.

3. Stap

Elk visfilet wordt in het meelmengsel verpakt.

4. Stap

Verhit de olie in een koekenpan. Bak het visfilet op middelmatig vuur, ongeveer 4-5 minuten eerst met de huid naar beneden. U kunt het bijvoorbeeld bestrooien met gehakte peterselie.

ADVERTENTIE
5. Stap

Draai dan de vis om en bak aan de andere kant.

6. Stap

Haal de gebakken visfilets uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

7. Stap

We serveren visfilet met limoen en afgewerkt met peterselie.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gebakken vis van bevroren filets

Dit recept is geweldig voor een snelle en smakelijke gebakken visfilet rechtstreeks uit de vriezer. Het is uitstekend als hoofdgerecht met een groente bijgerecht.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid alle ingrediënten voor. Haal de bevroren visfilet uit de vriezer om hem een beetje te laten ontdooien.

2. Stap

Meng in een grote kom de bloem, zout en peper.

3. Stap

Elk visfilet wordt in het meelmengsel verpakt.

4. Stap

Verhit de olie in een koekenpan. Bak het visfilet op middelmatig vuur, ongeveer 4-5 minuten eerst met de huid naar beneden. U kunt het bijvoorbeeld bestrooien met gehakte peterselie.

5. Stap

Draai dan de vis om en bak aan de andere kant.

6. Stap

Haal de gebakken visfilets uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

7. Stap

We serveren visfilet met limoen en afgewerkt met peterselie.

Ingrediënten
4 Stukken
Bevroren visfilet
100 g
Meel
2 Stukken
ei
150 ml
olie
zout en peper
Peterselieblad
Limoen