Bron :: Mykola Lunov from Canva
Gebakken vis van bevroren filets
Dit recept is geweldig voor een snelle en smakelijke gebakken visfilet rechtstreeks uit de vriezer. Het is uitstekend als hoofdgerecht met een groente bijgerecht.
Ingrediënten
- 4 Stukken Bevroren visfilet
- 100 g Meel
- 2 Stukken ei
- 150 ml olie
- zout en peper
- Peterselieblad
- Limoen
Laatste folders
Procedure
Bereid alle ingrediënten voor. Haal de bevroren visfilet uit de vriezer om hem een beetje te laten ontdooien.
Meng in een grote kom de bloem, zout en peper.
Elk visfilet wordt in het meelmengsel verpakt.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak het visfilet op middelmatig vuur, ongeveer 4-5 minuten eerst met de huid naar beneden. U kunt het bijvoorbeeld bestrooien met gehakte peterselie.
Draai dan de vis om en bak aan de andere kant.
Haal de gebakken visfilets uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
We serveren visfilet met limoen en afgewerkt met peterselie.