:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/IBCPtKoGxDCjhQQDXXaG/73e7433f1e98872e22d61709bd4b66.jpeg)
Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.
Gebakken varkenskarbonade met perzik
Gebakken varkenskarbonade met perzik is een gerecht dat ideaal is als hoofdgerecht voor speciale gelegenheden. Dit gerecht combineert de uitstekende smaken van varkensvlees, perzik en kaas.
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
- 800 gram Varkenskarbonade
- 2 Stukken Perzik
Andere ingrediënten
- 200 gram Kaas
- 50 gram boter
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de varkenskarbonade en bak het gedurende 30 minuten in de oven.
Terwijl het varkensvlees geroosterd wordt, schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in plakjes.
Haal na 30 minuten het varkenskarbonade uit de oven en leg de perzikplakken bovenop.
Leg de kaas bovenop het varkensvlees en de perziken.
Doe het vlees terug in de oven en bak nog 30 minuten, of tot de kaas is gesmolten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken varkenskarbonade met perzik
Gebakken varkenskarbonade met perzik is een gerecht dat ideaal is als hoofdgerecht voor speciale gelegenheden. Dit gerecht combineert de uitstekende smaken van varkensvlees, perzik en kaas.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de varkenskarbonade en bak het gedurende 30 minuten in de oven.
Terwijl het varkensvlees geroosterd wordt, schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in plakjes.
Haal na 30 minuten het varkenskarbonade uit de oven en leg de perzikplakken bovenop.
Leg de kaas bovenop het varkensvlees en de perziken.
Doe het vlees terug in de oven en bak nog 30 minuten, of tot de kaas is gesmolten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?