ADVERTENTIE

Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.

Gebakken varkenskarbonade met perzik

Gebakken varkenskarbonade met perzik is een gerecht dat ideaal is als hoofdgerecht voor speciale gelegenheden. Dit gerecht combineert de uitstekende smaken van varkensvlees, perzik en kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Hoofdingrediënten

  • 800 gram Varkenskarbonade Toegevoegd aan
  • 2 Stukken Perzik Toegevoegd aan

Andere ingrediënten

  • 200 gram Kaas Toegevoegd aan
  • 50 gram boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de varkenskarbonade en bak het gedurende 30 minuten in de oven.

2. Stap

Terwijl het varkensvlees geroosterd wordt, schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in plakjes.

3. Stap

Haal na 30 minuten het varkenskarbonade uit de oven en leg de perzikplakken bovenop.

4. Stap

Leg de kaas bovenop het varkensvlees en de perziken.

ADVERTENTIE
5. Stap

Doe het vlees terug in de oven en bak nog 30 minuten, of tot de kaas is gesmolten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gebakken varkenskarbonade met perzik

Gebakken varkenskarbonade met perzik is een gerecht dat ideaal is als hoofdgerecht voor speciale gelegenheden. Dit gerecht combineert de uitstekende smaken van varkensvlees, perzik en kaas.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de varkenskarbonade en bak het gedurende 30 minuten in de oven.

2. Stap

Terwijl het varkensvlees geroosterd wordt, schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in plakjes.

3. Stap

Haal na 30 minuten het varkenskarbonade uit de oven en leg de perzikplakken bovenop.

4. Stap

Leg de kaas bovenop het varkensvlees en de perziken.

5. Stap

Doe het vlees terug in de oven en bak nog 30 minuten, of tot de kaas is gesmolten.

Ingrediënten
Hoofdingrediënten
800 gram
Varkenskarbonade
2 Stukken
Perzik
Andere ingrediënten
200 gram
Kaas
50 gram
boter