ADVERTENTIE
Bron :: jackmalipan from Getty Images
Gebakken pasta met gehakt en kaas
Een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je niet alleen tijdens de werkweek zult waarderen. Deze gebakken pasta met gehakt is vol van smaak en zal bij het hele gezin in de smaak vallen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pasta
- 500 g pasta
Gehakt
- 500 g gehakt
Basis
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 400 g tomatenpuree
- 1 Artikel basilicum
- 1 Artikel oregano
- 1 Artikel Zout
- 1 Artikel Zwarte peper
Bakken
- 200 g geraspte kaas
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We bakken de gesneden ui en knoflook in een pan.
2. Stap
We voegen het gehakt toe en bakken tot het bruin is.
3. Stap
Voeg de tomatenpuree, basilicum, oregano, zout en peper toe. Kook op laag vuur voor 15 minuten.
4. Stap
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Stap
We mengen de gekookte pasta met de vleessaus.
6. Stap
We scheppen het mengsel in een ovenschaal, bestrooien het met geraspte kaas en bakken het in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende ongeveer 20 minuten.