ADVERTENTIE
Bron :: FB: Przepisy na domowe potrawy: ciasta, obiady, sałatki
Gebakken kippenpoten met aardappelen
Heerlijke, sappige gebakken kippenpoten goudbruin gebakken geserveerd met aromatische geroosterde aardappelen. Het perfecte diner voor het hele gezin.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Kipfilet
- 4 Stuk Kippenpoten
- 2 theelepels Zouten
- 1 knijpen Peper
- 1 theelepel Zoete paprika
Voor de aardappelen
- 8 Stuk Aardappelen
- 2 theelepels Olijfolie
- 1 knijpen Soli
- 1 knijpen Rozemarijn
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Was de kippenvleugels, droog ze en breng op smaak met zout, peper en zoete paprika. Zet het 15 minuten in de koelkast.
2. Stap
Schil de aardappelen, snijd ze in kwarten en breng ze op smaak met zout, olijfolie en rozemarijn.
3. Stap
Leg de kippenpoten en aardappelen op de bakplaat, bak in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 60 minuten. Aan het einde van het bakken, kunt u de temperatuur verhogen om de kippenpoten en aardappelen knapperig te maken.
4. Stap
Serveer het warm, versierd met verse rozemarijn. Eet smakelijk!