ADVERTENTIE

Bron :: FB: Przepisy na domowe potrawy: ciasta, obiady, sałatki

Gebakken kippenpoten met aardappelen

Heerlijke, sappige gebakken kippenpoten goudbruin gebakken geserveerd met aromatische geroosterde aardappelen. Het perfecte diner voor het hele gezin.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Kipfilet

  • 4 Stuk Kippenpoten Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zouten Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zoete paprika Toegevoegd aan

Voor de aardappelen

  • 8 Stuk Aardappelen Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Soli Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Rozemarijn Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Was de kippenvleugels, droog ze en breng op smaak met zout, peper en zoete paprika. Zet het 15 minuten in de koelkast.

2. Stap

Schil de aardappelen, snijd ze in kwarten en breng ze op smaak met zout, olijfolie en rozemarijn.

3. Stap

Leg de kippenpoten en aardappelen op de bakplaat, bak in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 60 minuten. Aan het einde van het bakken, kunt u de temperatuur verhogen om de kippenpoten en aardappelen knapperig te maken.

4. Stap

Serveer het warm, versierd met verse rozemarijn. Eet smakelijk!

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gebakken kippenpoten met aardappelen

Heerlijke, sappige gebakken kippenpoten goudbruin gebakken geserveerd met aromatische geroosterde aardappelen. Het perfecte diner voor het hele gezin.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Was de kippenvleugels, droog ze en breng op smaak met zout, peper en zoete paprika. Zet het 15 minuten in de koelkast.

2. Stap

Schil de aardappelen, snijd ze in kwarten en breng ze op smaak met zout, olijfolie en rozemarijn.

3. Stap

Leg de kippenpoten en aardappelen op de bakplaat, bak in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 60 minuten. Aan het einde van het bakken, kunt u de temperatuur verhogen om de kippenpoten en aardappelen knapperig te maken.

4. Stap

Serveer het warm, versierd met verse rozemarijn. Eet smakelijk!

Ingrediënten
Kipfilet
4 Stuk
Kippenpoten
2 theelepels
Zouten
1 knijpen
Peper
1 theelepel
Zoete paprika
Voor de aardappelen
8 Stuk
Aardappelen
2 theelepels
Olijfolie
1 knijpen
Soli
1 knijpen
Rozemarijn