ADVERTENTIE
Bron :: gbh007 from Getty Images
Gebakken kippenpoten met aardappelen
Een geweldige combinatie van kippenpoten met aardappelen, perfect voor een zondagse lunch.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Kippen dijen
- 4 Stukken Kip dijen
- 2 Artikel Zout
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 2 Artikel olie
Aardappelen
- 500 g Aardappelen
- 1 Artikel Zout
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 2 Artikel olie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de kippenpoten af met water, droog ze en wrijf ze in met zout, kruiden en olie.
2. Stap
Schil de aardappelen, snijd ze en breng op smaak met zout en kruiden.
3. Stap
Verplaats de kippenpoten en aardappelen naar een braadslee, smeer ze in met olie en bak ze in een voorverwarmde oven voor ongeveer 40 minuten tot ze goudbruin zijn.
4. Stap
Serveer de klaargemaakte kippenpoten met aardappelen, bestrooid met peterselie.