ADVERTENTIE

Bron :: gbh007 from Getty Images

Gebakken kippenpoten met aardappelen

Een geweldige combinatie van kippenpoten met aardappelen, perfect voor een zondagse lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Kippen dijen

  • 4 Stukken Kip dijen Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olie Toegevoegd aan

Aardappelen

  • 500 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de kippenpoten af met water, droog ze en wrijf ze in met zout, kruiden en olie.

2. Stap

Schil de aardappelen, snijd ze en breng op smaak met zout en kruiden.

3. Stap

Verplaats de kippenpoten en aardappelen naar een braadslee, smeer ze in met olie en bak ze in een voorverwarmde oven voor ongeveer 40 minuten tot ze goudbruin zijn.

4. Stap

Serveer de klaargemaakte kippenpoten met aardappelen, bestrooid met peterselie.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten