:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/d5sgDIEDE34ZNwFKbM8X/0d3497f0dc43c165a4f4a99459bc87.jpeg)
Gebakken kipdijen
Uitstekende zondagse lunch
Ingrediënten
- 1 kg Kippenbouten
- 2 Bijtvoeding knoflook
- 1⁄2 De Ui
- 1⁄2 vers Paprika
- 1⁄2 tomaat
- Rood Zoete paprika
- Gebakken kip kruiden
- Gereedschappen
- zout boter
- spek
Laatste folders
Procedure
We wassen het vlees en laten het uitlekken. We zouten elk dijbeen, bestrooien het met zoete rode paprika en specerijen voor geroosterde kip. We plaatsen deze in een braadpan, waarop we een paar plakjes spek hebben gelegd. Dit geeft een geweldige smaak en aroma.
Tussen het vlees leggen we stukjes ui, knoflook, tomaat en paprika. We leggen dunnere plakjes boter op het vlees, bedruipen het met water, bestrooien het met een beetje paprika en dekken het af met aluminiumfolie.
We bakken op 200C, na het bakken ontdekken we en laten we een beetje bakken.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken kipdijen
Uitstekende zondagse lunch
We wassen het vlees en laten het uitlekken. We zouten elk dijbeen, bestrooien het met zoete rode paprika en specerijen voor geroosterde kip. We plaatsen deze in een braadpan, waarop we een paar plakjes spek hebben gelegd. Dit geeft een geweldige smaak en aroma.
Tussen het vlees leggen we stukjes ui, knoflook, tomaat en paprika. We leggen dunnere plakjes boter op het vlees, bedruipen het met water, bestrooien het met een beetje paprika en dekken het af met aluminiumfolie.
We bakken op 200C, na het bakken ontdekken we en laten we een beetje bakken.
Hoe heb je dit recept gemaakt?