ADVERTENTIE
Gebakken kipdijen
Uitstekende zondagse lunch
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 kg Kippenbouten
- 2 Bijtvoeding knoflook
- 1⁄2 De Ui
- 1⁄2 vers Paprika
- 1⁄2 tomaat
- Rood Zoete paprika
- Gebakken kip kruiden
- Gereedschappen
- zout boter
- spek
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We wassen het vlees en laten het uitlekken. We zouten elk dijbeen, bestrooien het met zoete rode paprika en specerijen voor geroosterde kip. We plaatsen deze in een braadpan, waarop we een paar plakjes spek hebben gelegd. Dit geeft een geweldige smaak en aroma.
2. Stap
Tussen het vlees leggen we stukjes ui, knoflook, tomaat en paprika. We leggen dunnere plakjes boter op het vlees, bedruipen het met water, bestrooien het met een beetje paprika en dekken het af met aluminiumfolie.
3. Stap
We bakken op 200C, na het bakken ontdekken we en laten we een beetje bakken.