ADVERTENTIE
Bron :: ninafirsova from Canva
Gebakken kabeljauwfilets
Recept voor heerlijke gebakken kabeljauwfilets die perfect zijn voor lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 stuk Kabeljauwfilets
- 2 stuk Tomaten
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 el Olijfolie
- Zout, versgemalen zwarte peper
- Verse basilicum of peterselie voor garnering
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. Was en droog de kabeljauwfilets grondig. Spoel en snijd de tomaten fijn. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
2. Stap
Smeer olijfolie in een grote braadslee. Voeg de kabeljauwfilets toe en bestrooi met zout en versgemalen zwarte peper. Leg plakjes tomaat op elke filet en bestrooi met knoflook.
3. Stap
Bak 15 - 20 minuten of tot de vis stevig en wit is.
4. Stap
Bestrooi de filets voor het serveren met verse basilicum of peterselie.