ADVERTENTIE
Bron :: vladimir-mironov from Canva
Gebakken gevulde kalkoen
Dit recept voor gevulde kalkoen is een uitstekende keuze voor een diner met vrienden. De belangrijkste ingrediënten zijn kwaliteitskalkoen, kaas en tomaten.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees
- 4 stukjes Kalkoenborsten
- spek
Vulling
- 200 g Gereedschap
- 2 stukjes tomaat
- 1 stukjes De Ui
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C en snijd de kalkoenborst in plakjes.
2. Stap
Bereid de vulling voor door de kaas te raspen, de tomaten en uien fijn te snijden.
3. Stap
We vullen elk stuk vlees met de vulling en rollen het op tot een rol.
4. Stap
We rollen de rolletjes nog in een plakje spek en binden ze vast met een touwtje.
5. Stap
We bakken kalkoenvlees in de oven ongeveer 30 minuten. Indien nodig besprenkelen we het met water.