ADVERTENTIE

Bron :: JiriSebesta from Getty Images

Gebakken donkere kabeljauw op boter

Dit eenvoudige recept is een perfecte manier om te genieten van een heerlijke en gezonde donkere kabeljauw. De kabeljauw wordt goudbruin gebakken in boter, wat het een rijke en heerlijke smaak geeft. Dit gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd of een romantisch diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 Stukken Donkere kabeljauw Toegevoegd aan
  • 2 platky boter Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We smelten de boter in de pan.

2. Stap

We kruiden het gereedschap en bakken het daarna aan beide kanten in een pan met boter.

3. Stap

Bak ongeveer 10 minuten aan elke kant totdat de kabeljauw goudbruin en volledig gekookt is.

4. Stap

We serveren de kabeljauw warm, we kunnen het aanvullen met citroensap of groentegarnituur naar smaak.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gebakken donkere kabeljauw op boter

Dit eenvoudige recept is een perfecte manier om te genieten van een heerlijke en gezonde donkere kabeljauw. De kabeljauw wordt goudbruin gebakken in boter, wat het een rijke en heerlijke smaak geeft. Dit gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd of een romantisch diner.

20
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We smelten de boter in de pan.

2. Stap

We kruiden het gereedschap en bakken het daarna aan beide kanten in een pan met boter.

3. Stap

Bak ongeveer 10 minuten aan elke kant totdat de kabeljauw goudbruin en volledig gekookt is.

4. Stap

We serveren de kabeljauw warm, we kunnen het aanvullen met citroensap of groentegarnituur naar smaak.

Ingrediënten
4 Stukken
Donkere kabeljauw
2 platky
boter
1 Knijpen
Zout
1 Knijpen
Zwarte peper