ADVERTENTIE
Bron :: JiriSebesta from Getty Images
Gebakken donkere kabeljauw op boter
Dit eenvoudige recept is een perfecte manier om te genieten van een heerlijke en gezonde donkere kabeljauw. De kabeljauw wordt goudbruin gebakken in boter, wat het een rijke en heerlijke smaak geeft. Dit gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd of een romantisch diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 Stukken Donkere kabeljauw
- 2 platky boter
- 1 Knijpen Zout
- 1 Knijpen Zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
We smelten de boter in de pan.
2. Stap
We kruiden het gereedschap en bakken het daarna aan beide kanten in een pan met boter.
3. Stap
Bak ongeveer 10 minuten aan elke kant totdat de kabeljauw goudbruin en volledig gekookt is.
4. Stap
We serveren de kabeljauw warm, we kunnen het aanvullen met citroensap of groentegarnituur naar smaak.