:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/YxNdkDT8bZ5SQIw6QH_F/d1ddbfecd2cec5ff525a71b0541bcd.jpeg)
Bron :: JiriSebesta from Getty Images
Gebakken donkere kabeljauw op boter
Dit eenvoudige recept is een perfecte manier om te genieten van een heerlijke en gezonde donkere kabeljauw. De kabeljauw wordt goudbruin gebakken in boter, wat het een rijke en heerlijke smaak geeft. Dit gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd of een romantisch diner.
Ingrediënten
- 4 Stukken Donkere kabeljauw
- 2 platky boter
- 1 Knijpen Zout
- 1 Knijpen Zwarte peper
Laatste folders
Procedure
We smelten de boter in de pan.
We kruiden het gereedschap en bakken het daarna aan beide kanten in een pan met boter.
Bak ongeveer 10 minuten aan elke kant totdat de kabeljauw goudbruin en volledig gekookt is.
We serveren de kabeljauw warm, we kunnen het aanvullen met citroensap of groentegarnituur naar smaak.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken donkere kabeljauw op boter
Dit eenvoudige recept is een perfecte manier om te genieten van een heerlijke en gezonde donkere kabeljauw. De kabeljauw wordt goudbruin gebakken in boter, wat het een rijke en heerlijke smaak geeft. Dit gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd of een romantisch diner.
We smelten de boter in de pan.
We kruiden het gereedschap en bakken het daarna aan beide kanten in een pan met boter.
Bak ongeveer 10 minuten aan elke kant totdat de kabeljauw goudbruin en volledig gekookt is.
We serveren de kabeljauw warm, we kunnen het aanvullen met citroensap of groentegarnituur naar smaak.
Hoe heb je dit recept gemaakt?