ADVERTENTIE
Gazpacho

Gazpacho

Een Spaanse koude soep van geroosterde groenten, een verfrissende lichte soep voor warme zomerdagen met avocado en croutons van een baguette

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg MAATSCHAPPIJ ROOKS Toegevoegd aan
  • 1 velká Paprika Toegevoegd aan
  • GROF GEHAKT, ONTPIT Toegevoegd aan
  • 4 Gesnipperde lente-uitjes Toegevoegd aan
  • 1 kleine GERASPTE KNOFLOOKteen Toegevoegd aan
  • 40 g BLANKE MANDELEN gehakt Toegevoegd aan
  • 3 Limoensap Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 druppels TABASCA CHIPOTLE gerookte pepers Toegevoegd aan
  • 1 velké Gerijpte avocado in blokjes gesneden Toegevoegd aan
  • 1 kleine RODE CHILI PEPER ONTZAAD EN FIJN GESNEDEN Toegevoegd aan
  • KLEINE BUNDEL KORIANDER Toegevoegd aan
  • Fijngehakt Toegevoegd aan
  • Gereedschappen Toegevoegd aan
  • a BROOD GEROOSTERD GESCHEURD Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

POSTUP

2. Stap

Bestrijk de tomaten, paprika, knoflook, rode ui met olijfolie en bak in de oven op 175°C onder aluminiumfolie voor minimaal 30 minuten.

3. Stap

DOE DIT VERVOLGENS IN EEN BLENDER EN VOEG DE HELFT VAN DE AMANDELEN TOE, WERK AF MET LIMOENSAP EN DE RESTERENDE OLIJFOLIE EN CHIPOTLE TABASCO. KLOP TOT EEN BIJNA GLADDE MASSA. GIET IN EEN KAN EN KOEL MINSTENS 2 UUR.

4. Stap

STAP 2

ADVERTENTIE
5. Stap

Als u klaar bent om te eten, giet u de soep in vier kommen en bovenop legt u gehakte lente-ui, avocado, chili plakjes, gesneden tomaten, zwarte Kalamata-olijven en verse koriander, besprenkel met resterend limoensap en olijfolie en bestrooi met resterende amandelen en gescheurd brood.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Vojtech_Postulka

Gazpacho

Een Spaanse koude soep van geroosterde groenten, een verfrissende lichte soep voor warme zomerdagen met avocado en croutons van een baguette

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

POSTUP

2. Stap

Bestrijk de tomaten, paprika, knoflook, rode ui met olijfolie en bak in de oven op 175°C onder aluminiumfolie voor minimaal 30 minuten.

3. Stap

DOE DIT VERVOLGENS IN EEN BLENDER EN VOEG DE HELFT VAN DE AMANDELEN TOE, WERK AF MET LIMOENSAP EN DE RESTERENDE OLIJFOLIE EN CHIPOTLE TABASCO. KLOP TOT EEN BIJNA GLADDE MASSA. GIET IN EEN KAN EN KOEL MINSTENS 2 UUR.

4. Stap

STAP 2

5. Stap

Als u klaar bent om te eten, giet u de soep in vier kommen en bovenop legt u gehakte lente-ui, avocado, chili plakjes, gesneden tomaten, zwarte Kalamata-olijven en verse koriander, besprenkel met resterend limoensap en olijfolie en bestrooi met resterende amandelen en gescheurd brood.

Ingrediënten
1 kg
MAATSCHAPPIJ ROOKS
1 velká
Paprika
GROF GEHAKT, ONTPIT
4
Gesnipperde lente-uitjes
1 kleine
GERASPTE KNOFLOOKteen
40 g
BLANKE MANDELEN gehakt
3
Limoensap
2 Lepels
Olijfolie
2 druppels
TABASCA CHIPOTLE gerookte pepers
1 velké
Gerijpte avocado in blokjes gesneden
1 kleine
RODE CHILI PEPER ONTZAAD EN FIJN GESNEDEN
KLEINE BUNDEL KORIANDER
Fijngehakt
Gereedschappen
a
BROOD GEROOSTERD GESCHEURD