ADVERTENTIE
Fruitstuk

Fruitstuk

Snelle voor iedereen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 3 ei Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 2 citroensap en -rasp Toegevoegd aan
  • 225 g Griekse yoghurt Toegevoegd aan
  • 115 g gesmolten boter Toegevoegd aan
  • 240 g Gezeefde bloem Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • knijpen zout Toegevoegd aan
  • 2 Artikel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 170 g fruit Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Klop de eieren en suiker samen. Voeg citroenschil, sap, yoghurt, boter en aroma toe. Meng goed. Zeef de bloem en meng het met zout, bakpoeder en voeg het toe aan het mengsel. Meng goed. Voeg tenslotte een deel van het fruit toe. Doe het deeg met het fruit in een vorm bekleed met bakpapier en bestrooi het met de rest van het fruit. Bak op 180 graden voor 50-60 minuten. Klaar

2. Stap

Scan de QR-code om het videorecept te zien

Fruitstuk - stap voor stap bereiding 1

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image vsechno.jde

Fruitstuk

Snelle voor iedereen

30
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop de eieren en suiker samen. Voeg citroenschil, sap, yoghurt, boter en aroma toe. Meng goed. Zeef de bloem en meng het met zout, bakpoeder en voeg het toe aan het mengsel. Meng goed. Voeg tenslotte een deel van het fruit toe. Doe het deeg met het fruit in een vorm bekleed met bakpapier en bestrooi het met de rest van het fruit. Bak op 180 graden voor 50-60 minuten. Klaar

2. Stap

Scan de QR-code om het videorecept te zien

Ingrediënten
3
ei
200 g
suiker
2
citroensap en -rasp
225 g
Griekse yoghurt
115 g
gesmolten boter
240 g
Gezeefde bloem
1 Artikel
Vanille-extract
knijpen
zout
2 Artikel
bakpoeder
170 g
fruit