:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/OXlIk70ZUPObhGTkbHGe/72808ef3b8c6baa6c7060e02b8180e.jpeg)
Bron :: PatrikSlezak from Getty Images
Fruitdessert met gelatine
Een smaakvol fruitdessert met gelatine, een uitstekende keuze als je zin hebt in iets zoets.
Ingrediënten
Romp:
- 4 stukjes ei
- 200 g kristalsuiker
- 100 ml olie
- 100 ml water
- 1 stukjes Bakpoeder
- 200 g gewoon meel
Room:
- 200 ml Slagroom
- 400 g zure room
- 250 g mascarpone
- 1 stukjes Gelatine
- 3 stukjes Gouden korenaar
- Vruchtencocktail
- 2 stukjes Gereedschappen
Laatste folders
Procedure
We bereiden het deeg voor. Klop de dooiers samen met de kristalsuiker.
Voeg daarna de olie en het water toe.
We bakken vaak op 175°C voor ongeveer 20 minuten.
Crème: klop de room op en voeg zure room, mascarpone en stabilisatoren toe.
We smeren de room op het deeg.
We leggen het fruit op de room.
Gelatine: vul het sap van de compote aan met water of vruchtensap tot 800 ml.
We voegen er 3 goudklompjes aan toe en koken een dikke pap, die we even laten afkoelen.
We gieten de gelatine over de taart en laten het opstijven in de koelkast.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Fruitdessert met gelatine
Een smaakvol fruitdessert met gelatine, een uitstekende keuze als je zin hebt in iets zoets.
We bereiden het deeg voor. Klop de dooiers samen met de kristalsuiker.
Voeg daarna de olie en het water toe.
We bakken vaak op 175°C voor ongeveer 20 minuten.
Crème: klop de room op en voeg zure room, mascarpone en stabilisatoren toe.
We smeren de room op het deeg.
We leggen het fruit op de room.
Gelatine: vul het sap van de compote aan met water of vruchtensap tot 800 ml.
We voegen er 3 goudklompjes aan toe en koken een dikke pap, die we even laten afkoelen.
We gieten de gelatine over de taart en laten het opstijven in de koelkast.
Hoe heb je dit recept gemaakt?